Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Hát, örülök, hogy Win alatt is van ilyen megoldás...sajna ilyen irányú tapasztalataim egy ideje nincsenek (Nautilus, Konqueror megy általában
). Bár a munkahelyemen csak az IE van, ergo azt kell szeretni...
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
VladimirR #33 üzenetére
preferences
F12-vel elo lehet hozni egy reszet, Opera/Mozilla/IE id-t, de ezekben szerepel meg valahol hogy tulkeppen egy Opera8.01 jart itt.
Az ''ua.ini''-ben be lehet allitani, hogy nehany oldalnak mit mondjon. Es a fel-atvereseken kivul ''tisztan'' IE vagy mozilla is lehet a brozer id opera-utalas nelkul (nehany oldalnak ez is kell). -
VladimirR
nagyúr
beengedte massal is, csak maskent jelent meg az oldal (bejo, ezek szerint ha beperelem Husky-t, meggazdagodok?)
amirol korabban beszeltel, pedig a user-agent, es pl windoze-os firefox-hoz is van ala extension, amivel szabadon lehet allitgatni
Jim Tonic: igen, php-val generaltatom a png-t, van ra egy kiegeszites, par manualbol kinezett sor az egesz (a nehezebb resze az adatok kinyerese (kellett, vagy 2 honap, mire osszehoztam, de meg van hova fejlodni))
[Szerkesztve] -
zLegolas
őstag
válasz
Jim Tonic #29 üzenetére
Van olyan... ha pl. valami elcseszett oldal csak akkor engedi be a kuncsaftot... Billyék valami WEB-fejlesztő rendszerében preferált eljárás, amiből valami per is lógott, amit a PiciPuha (Micro$oft) el is bukott anno, pár éve....konkrétumokra nem emléxem...
Nekem még nem volt rá szükségem, csak nézegettem...
[Szerkesztve] -
Husky
aktív tag
Eegen, nem nőttem fel még eléggé... elnézést is kérek, bunkó, tirpák alak vagyok...
(Az a plecsni nem azt jelenti hogy az ''oldalról megnyíló oldalak is XHTML-ek lesznek'', hanem hogy ''ez az oldal szabványos XHTML kód''. Ennek megfelelően az aloldalon nincs plecsni, és a mime type is sima html. ~20 kép miatt nincs értelme átírni.)
De ha csak ez kell, megyek, kidíszítem azt a pár sort az extra ''/''-ekkel, hadd' szóljon...
Operáék nem fizetnek, ahhoz nincs elég látogatóm... Azaz elvileg kaphatok majd ingyen kulcsot a brózerhez, de azt a firefox mellett nem igazán fogom tudni használni... Így pusztán saját primitív szórakozásból irányítom át az IE-s felhasználókat. A kezdőoldalt úgysem tudnák megnézni.
(Egyébként az IE egész tűrhetően kiszűrné az xhtml-ből a számára értelmezhetetlen szemetet, azzal tolja el hogy a <script src='...' />-ben a ''/>''-ről nem tudja hogy mire való. Én meg vagyok olyan szemét hogy csak az IE miatt nem javítom át </script>-re...) -
pomix
tag
Várjatok már! Egy kicsit fáradt vagyok! Most akkor mindenkinek a saját ip-jét írja ki? Tehát ott az én ip-met csak én látom! Ezt nagyon benyeltem!! Épp csináltam a screenshotot, hogy az az én ip-m!
:
Bocs! -
sidhe
tag
rotfl, ugye viccelsz?
kicsit ez a haxoros tortenet jutott eszembe: Bővebben: link
illetve strip: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
amennyiben az adataidnal megadott oldal a tied:
lehet, hogy az en bongeszom nem xhtml kompatibilis (es csak veletlenul ertelmezi jol az xhtml kodot), de hogy az oldalad sem, az is biztos (leszamitva a fooldalt, ahova ki is pakoltad a validator linkjet)
a modszer az egyebkent is nagy gorenyseg, nemtom opera-ek fizetnek ezert?
[Szerkesztve] -
JagdPanther
aktív tag
én két módszert tok:
-szavazás
-vmivel ki lehet iratni a böngésződdel h mit is használsz. de vajon minek? -
ebx
aktív tag
elárulná valaki, hogy ezt hogy is mérik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged