- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Távol álljon tőlem a flame szándéka.
Akkor néhány, nem szubjektív hozzászólás:
- sokan nem értik, hogy olcsóbb ár nem létezik. Árat senki nem vesz, árral nem lehet nyomtatni. Vannak olyan jelzők, amelyek nem passzolnak bizonyos jelzett szavakhoz. Az ár lehet alacsony, magas, elfogadható, de olcsóbb és legoptimálisabb semmiképpen.
- ''A felkért labor a világ legnagyobb minőségbiztosítási szervezete'' A saját webjük szerint nem minőségbiztosítási szervezet, hanem teszt eszközt és teszt módszertant adó szervezet.
- A ''független'' szervezetet a HP szponzorálta, amikor kifejlesztette a saját teszt módszertanait a tintasugaras nyomtatók területén. Hinnye, vajon miért lett az a végeredmény, hogy az utántöltött patronok nem jók?
A 2. és a 3. pontban leírtakat a cég webjéről szedtem.
[link] -
bambano
titán
Most szubjektív leszek: van ebben a cikkben akkora csúsztatás, hogy attól még az Országház is beesne a Dunába... mert például ha nem az lenne az érdeke a HP-nak, hogy más ne gyárthasson kelléket hozzá, akkor lehet, hogy meg tudná csinálni úgy a nyomtatóit, hogy működjenek idegen kellékkel is.
Anno vettem egy officejet v40-et, első naptól rossz volt benne a fax. elvittem garis javításra, a szervízben ki volt írva, hogy darabra ''javítanak'', azaz leadod, megnézik és x idő múlva kapsz egy másik használt nyomtatót, ami szerintük jó. Leadtam a keveset használt v40-et, két hét múlva kaptam egy leharcolt, spanyol nyomtatót helyette, ami azóta is zörög. Ja, a fax abban sem jó. Azóta nem vagyok hp párti. HP: mert megérdemled.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- AliExpress tapasztalatok
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest