Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
OFF
Kedves Viktor77!
Írtam neked egy szép hosszú kedves üzenetet, de a fórum motor hibájából kifolyólag úgy tűnik elveszett. De most már nem állok neki mégegyszer.
Na szóval a lényeg.
1. Nem, nem tudom ki az a Rudi. Csak azt tudom hogy igazságtalan, ha azt állítja csak az a valami ha 8000-et teper a zsuga 3dmark03-ban. (ez az érték agyon moddolt viedeokártyával, aranyárban mért ramokkal, és folyékony nitrogénbe áztatatott, vagy legalábbis qrva jól vízhűtött és 4GHz körül járatott procival érhető el. Vagy Athlon64-gyel amit szintén aranyárban mérnek mostanság)
2. Honnan gondolod, hogy tudod, hogy én mennyit 'konyítok' a videokártyákhoz? :F
Csak egy tipp: Ne a hozzászólások számából következtess.
Sajnálom ha megsértettem az érzéseidet, mélyen tisztelt, nagy tudású Rudi barátoddal kapcsolatban, de most nem volt igaza és a gizdázó stílusa is irritálólag hatott. Azzal hogy sértődötten véded nem segítesz neki.
ON
Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest