Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én azért nem nagyon félek a jótállástól, mert egyrészt fél éve múlva (remélhetőleg) úgyis megyek majd ki hosszabb időre, tehát akkor meg az itthoni jótállással nem mennék semmire
másrészt meg van ott kint ismerősöm, akinek legrosszabb esetben el tudom postázni, hogy nézzen vigyel el javíttatni.
nem akarok itt dílerkedni, de végülis megoldható, hogy kettőt hozok. csak az a feltétele, hogy mielőtt kimegyek odaadd a pénzt, mert nem valószínű, hogy lesz annyi feleslegem még. nem tudom milyen garanciát tudok adni, ami neked megfelelő és biztosítja, hogy meg is kapod a telót, de ha tényleg érdekel a dolog, akkor biztosan meg tudunk egyezni.
mondjuk azt gondolom tudod, hogy nem lesz benne magyar nyelv, csak angol, meg ilyenek
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
másrészt meg van ott kint ismerősöm, akinek legrosszabb esetben el tudom postázni, hogy nézzen vigyel el javíttatni.