- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerjus
senior tag
válasz
dokesz007 #34 üzenetére
Csunyan tuldimenzionalod a dolgot es nem is egeszen tudod szerintem mirol beszelsz mert nem volt meg shuttleod (itt a porszivo effektusra celzok mert azert attol messze all hidd el nekem , igaz nem passziv azt alairom ) ... Egeszen egyszeruen arrol van szo hogy a 600 K amit megadtal ha mindent beleraksz azon tul hogy teljesen irrealis es ertelmetlen még raadasul egy notihoz hasonlitod, ne nevettessed mar ki magad legyszives.Senki nem mondta hogy szar a notid soot , es azt sem tudom ki kerdezte mennyin megy a FEAR. Azt pedig asszem nem nehez belatni hogy ugyanannyi penzbol egy sokkal erosebb asztali epitheto mint noti es a Shuttle pont a ketto kozott van mert hordozhato ugyanakkor asztali teljesitmeny es arban azasztalihoz kozelebb van ....
Ki beszelt professzionalis geprol ?ezt a reszt nem egeszen ertettem ...
No hard feelings ...
Udv Gerjus -
gerjus
senior tag
válasz
dokesz007 #18 üzenetére
Ez azert igy eleg vicces amit mondasz egy noti semmilyen szinten soha nem fogja megkozeliteni a asztali gamer konfigokat mert egyszeruen nem arra valo egy gamer laptop mondjuk 7900 GTX go val 600 K ba siman van es az en alairasomban levo konf al nincsen egy szintem ami fele annyiva volt csak ugy mellekesen ... meg azert crossfire 250 bol es laptop kicsit aranytalan az osszehasonlitas szerintem ...
-
Ősember
őstag
válasz
dokesz007 #18 üzenetére
aki hajnalno házért, tápért nameg valam ihütésért kiadni 150k-t, mert ennyire fontos neki a kompaktság, az nem fog belehalni a többibe sem
a 250k-t a crossfire rendszerre kicsit sokallom. persze lehet ennyiért is vrnni, de akinek egy csepp esze is van az inkább vesz egy kártyát és egy ilyen shuttle-be rátesz egy silenert, hogy minél kevesbeb meleg maradjon házon belül.
persze ha te relativ kis pc-t akarsz akkor vehetsz egy matx méretü cuccostazt is le lehet hüteni és mégis kisebb, mint egy rendes méretü gép. a noti meg ez nem ugyan az, szerintem teljesen más kategoria
-
bambano
titán
válasz
dokesz007 #11 üzenetére
Egy (nagyobb méretű) minőségi ház 30-40 rugó, egy rendes táp 25-30 rugó, egy 975x-es csúcskategóriához közeli alaplap 50-60 rugó, rendes hűtés, ezmegaz, máris 120-130 rugónál járunk. Nem olcsó, ezt nem mondom, mert a kicsiséget, kompaktságot, márkanevet meg kell fizetni, de nem földtől elrugaszkodott ár.
Az engem is érdekelne, hogy ez a doboz hangosabb vagy egy felszálló 4 hajtóműves repülő... -
lenox
veterán
válasz
dokesz007 #11 üzenetére
Nekem van, sd11g5. Azert jo, mert hangtalan es kis helyen elfer. A nappaliban sokkal jobb egy kis dizajnos hangtalan gep, mint egy nagy zajos. Persze van nagy zajtalan is, annal is jobb. Mondjuk az enyem nem ennyire brutal, Pentium M 750, 2 G ram, asus x1600 pro. Egyelore pont jo. De most mar lassan fogok egy erosebbet osszerakni, de csak halk johet szoba, ugyhogy ez a shuttle kiesik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Death Stranding (PC)
- BestBuy topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest