- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Hat nem is a szerverhez kene, hanem egy desktophoz. De amugy ez milyen szerver, hogy ilyen olcso, nalunk is van vagy 30 x336 meg vagy 3-4 x346, de nalunk van egy csomo 6221 meg 6223 is. Ezek egyike se tul olcso. Ja, vagy ez tower szerver? Mert akkor az meg nyilvan nem fair, hogy a legolcsobb szervert hasonlitod az egyik legdragabb barebone-hoz. Na mind1, szerintem nyugodtan lehet ibm-hez is hasonlitani, csak mert van ennel olcsobb IBM, van ennel sokkal olcsobb shuttle is...
-
dokesz007
aktív tag
Én értem már, h mi a jó benne, meg márka (aham a Dell, ugye az neves márka ha jól tudom, na most nálunk annyi baj volt ezekkel, h kösz, nem márka kell, hanem minőség, és nem mindíg jár együtt a kettő)...
Csak 1 dolog merült fel bennem, ha kipurcan az alaplap, vagy véletlenül szerelésnél sérül a hűtő, honnan szerzel hozzá alkatrészt????
Mert azért a ''hagyományás'' pc-hez majdhogynem bármelyik boltban vehetsz bármit....
Tényleg nem akarok kötözködni, de szerintem kicsit rossz irányba indult el a teljesítményhajszolás a kisgépeknél....Mert azért valjuk be 150roppnál kezdesz (ház+deszka+hűtés), crossfire rendszer legalább 250e, procc min 50-60e memó végtelennagy pénz lehet, legalább 500-600e-re jön ki ha mindent belerax amit lehet....jah és elég valőszínű, durva lehet a hangja, hisz a hűtésen nem nagyon tudsz variálni....
LENOX:
szerintem az aláírásomban szereplő notimmal jobban tudnék villogni mint ezzel...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged