Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lenox

veterán

válasz bambano #17 üzenetére

Hat nem is a szerverhez kene, hanem egy desktophoz. De amugy ez milyen szerver, hogy ilyen olcso, nalunk is van vagy 30 x336 meg vagy 3-4 x346, de nalunk van egy csomo 6221 meg 6223 is. Ezek egyike se tul olcso. Ja, vagy ez tower szerver? Mert akkor az meg nyilvan nem fair, hogy a legolcsobb szervert hasonlitod az egyik legdragabb barebone-hoz. Na mind1, szerintem nyugodtan lehet ibm-hez is hasonlitani, csak mert van ennel olcsobb IBM, van ennel sokkal olcsobb shuttle is...

• dokesz007

aktív tag

válasz bambano #16 üzenetére

Én értem már, h mi a jó benne, meg márka (aham a Dell, ugye az neves márka ha jól tudom, na most nálunk annyi baj volt ezekkel, h kösz, nem márka kell, hanem minőség, és nem mindíg jár együtt a kettő)...

Csak 1 dolog merült fel bennem, ha kipurcan az alaplap, vagy véletlenül szerelésnél sérül a hűtő, honnan szerzel hozzá alkatrészt????
    Mert azért a ''hagyományás'' pc-hez majdhogynem bármelyik boltban vehetsz bármit....

Tényleg nem akarok kötözködni, de szerintem kicsit rossz irányba indult el a teljesítményhajszolás a kisgépeknél....Mert azért valjuk be 150roppnál kezdesz (ház+deszka+hűtés), crossfire rendszer legalább 250e, procc min 50-60e memó végtelennagy pénz lehet, legalább 500-600e-re jön ki ha mindent belerax amit lehet....jah és elég valőszínű, durva lehet a hangja, hisz a hűtésen nem nagyon tudsz variálni....

LENOX: :R

szerintem az aláírásomban szereplő notimmal jobban tudnék villogni mint ezzel... :C

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák