Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr.Anonymus #3 üzenetére
Az miért baj?
Igen is legyen jó minőségű és olcsó mobiltelefon.Többen vannak azok a mobiltelefon-felhasználók, akik nem tudnak - sőt - nem is akarnak akár tízezer forintnál többet kifizetni új mobiltelefonra. Gondoljunk itt a többgyermekes családokra, és az időseket se felejtsük...
Igen, ekkor felmerül az a kérdés, mi lesz a használt mobil kereskedőkkel, illetve az akkumulátor gyárakkal, hisz majdhogynem olcsóbb venni egy új alsókategóriás telefont, mint eredeti akksit venni a régibe.
A fent említettek majd a drágább készülékek tulajdonosainak, vagy leendő tulajdonosainak kínálják portékájukat...
Szerintem épp elég low-end készülék kerül piacra, vele együtt a felső és középkategóriás paletta is erősödik.
Nekem is van két olyan alsókategóriás telefonom (2 db J230i), amiket a régebbiek helyére vettem, a fő mobilom mellé. N
agyon jól jött, hogy alig több mint tízezer forintért tudtam a két mobilt birtokba venni, minden elkötelezettség - hűségnyilatkozat - nélkül.
Van akinek megéri az olcsó és használható mobilok megszületése.
mrlujoak
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest