- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
Neked gondolom a K800i semmi?
mrlujoak: Anyunak egy J230i van és imádja az egész család! Persze a telcsit én vettem neki! -
Dr.Anonymus
addikt
persze, nem baj... sőt jó!!!
csak én amiatt sírok, hogy pl. a walkman szériában a w800-nál igazán jobb telefon nem jött ki idén, max a 3G-t dobták hozzá, de ezzel az AF ki is szállt a kamerából, és még a súlyuk is megnőtt..
ez egy év fejlesztése????
a k750i-nél jobb telefon se jött ki idén...
a cyber shot felirat jött...
meg plusz 15 gramm is, és még meg is nőtt a fizikai kiterjedése is...
ehhez képest a kamerája nem olyan nagy hűhó,
xenon vaku ide vagy oda, az éjszakai fotói sem túl jók...
és még a zenelejátszója sem éri el a k750 szintjét...
szóval fejlesszenek az alsó szegmensbe is, de ne felejtsék el a felső kategóriát sem,... -
mrlujoak
veterán
válasz
Dr.Anonymus #3 üzenetére
Az miért baj?
Igen is legyen jó minőségű és olcsó mobiltelefon.Többen vannak azok a mobiltelefon-felhasználók, akik nem tudnak - sőt - nem is akarnak akár tízezer forintnál többet kifizetni új mobiltelefonra. Gondoljunk itt a többgyermekes családokra, és az időseket se felejtsük...
Igen, ekkor felmerül az a kérdés, mi lesz a használt mobil kereskedőkkel, illetve az akkumulátor gyárakkal, hisz majdhogynem olcsóbb venni egy új alsókategóriás telefont, mint eredeti akksit venni a régibe.
A fent említettek majd a drágább készülékek tulajdonosainak, vagy leendő tulajdonosainak kínálják portékájukat...
Szerintem épp elég low-end készülék kerül piacra, vele együtt a felső és középkategóriás paletta is erősödik.
Nekem is van két olyan alsókategóriás telefonom (2 db J230i), amiket a régebbiek helyére vettem, a fő mobilom mellé. N
agyon jól jött, hogy alig több mint tízezer forintért tudtam a két mobilt birtokba venni, minden elkötelezettség - hűségnyilatkozat - nélkül.
Van akinek megéri az olcsó és használható mobilok megszületése.
mrlujoak -
Retekegér
MODERÁTOR
Kicsit kicsinek találom a kijelzőt, de jó hogy már ebbe a kategóriába is szerelnek FM-rádiót
-
AMD Power
titán
Ezt már szeretem! Ebben a szegmensben is nővelni kell az eladásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma J110i és J120i néven várhatóak a legegyszerűbb japán-svéd modellek.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest