Hirdetés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaralasptt
csendes tag
1.) Ize...sose hasznaltam meg solarist, szoval lehet telleg szar, de legalabb ingyen van.
A megnyitjak vs. nem nyitjak meg kapcsan en csak nehany nyilatkozatra alapoztam a velemenyemet. Ezt majd a jovo eldonti, lehet telleg nem lesz az egeszbol semmi...
2.) A GPL licensz problemat nem igazan ertem, legyszi fejtsd ki bovebben.
3.) A netbeans db browser resze eleg gyenge, nekem 10-es oracle miatt kellett vele szivni, de ez nem feltetlen csak a nb hibaja. Azt a nem tamogat dolgot egyebkent nem teljesen ertem, mert csak jdbc driver kell hozza, max nem minden ficsor fog mukodni( ami eleg nagy fos, viszont azt ertem, hogy nem akartak elkezdeni a gyarto spec. extensiookkel buziskodni).
4.) A nbes a studio creator se valami kibaszott stabil, viszont kis-kozepes projecteket pillanatok alatt ossze lehet bennuk ganyolni, ha meg komolyabb cucc kell ugyis veszel supportot. Nagyobb problema, hogy a fizetos IDE-k (IBM-integration developer, MS-Visual Studio /.net/) se sokkal stabilabbak, raadasul pl. az IBM support kalap sz@rt se er (min. 1 honap a level 3).
5.) A doksik viszont egesz hasznalhatoak (legtobb gyartotol meg doksit se tudsz letolteni, ami szerintem egy vicc(ORACLE, IBM), vagy total hasznalhatatlan a referencia(MSDN)).
6.) Mondjuk a nb/studio creator osszekaphatna magat, mert eclipse talan, subjektiv erzes alapjan, stabilabb raadasul ''kicsit'' tobb dolgot is tamogat.
7.) Amiben szerintem nagy gond van a sun korul az a java (instabil, evente kiadott uj verziok; autoboxing; script integracio a php/perl etc. fejlesztok atcsabitasa miatt). A jse 7 es 8 szabvany tervezetek(legalbbis amiket en lattam) a szegyen kategoriajaba tartoznak (kompakt, write only kod, lasd perl).
Osszefoglalva> Csomo minden nem teljesen ok, de a dolgok egesz jo iranyba mennek( legalabbis en igy latom). A Microsoft dologba inkabb nem kapok bele, mert meggyozodesesen (irracionalis mertekben) utalom oket (pl.: direkt nem tartjuk be a szabvanyt hozzaallas), es az anyazast inkabb elkerulnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Boya BY-M1 mikrofon
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest