- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
jó, kikapást sem úgy értettem
Tuner persze gond nélkül, csak az integrált hálókártya az eszközök között szépen sárga felkiáltójel... aztán hiába tettem újra a telepítőprogiját... vmi nem kóser... csak nemtom regből mit szedjek ki, de nem is ér ennyit a dolog, inkább reinstall (2 hete volt reinstall)
(csak most nincs kb. 1.5 órám, amíg felpakolom a cuccosokat.. .)
Mindig van vmi, ami bekattan, és nehezen tudja elfelejteni..
[Szerkesztve] -
penene
őstag
most épp azzal szívok, hogy van integtált hálókártyám, meg használok egy rendes gigabyte gigabites hálókártyát (és ugye csak a rendeset használom).
Most vettem egy tunert, és hálókártya ki, és integrálton jön majd net...
Kikaptam hálókareszt, és az integráltat meg fel se ismeri, ill. nem tudja indítani illesztrőprogiját... le és újraraktam az alaplapi CDt (kis behalással, de újraéledt), de egyszerűen vmiért nem indítja el az illesztőprogiját, ott van felkiáltójellel...
Azon vagyok, hogy reinstallálok, mert 2 hónapja használtam, tehát most vmi más baj van, talán megjegyzett vmi hülyeséget, és...
Nem tudtok vmit javasolni?
Full OFFtopicban?
Nincs kedvem a reinstallhoz, de mán nem tudok mit kitalálni, topicot biztos nem nyitok emiatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest