Új hozzászólás Aktív témák
-
RayMckurt
csendes tag
Pont hétvégén csináltam meg egyik cimbinél az integrált cuccost hasonló problémával..
Hiába volt alaplapi cd, nem fogadta el, leszedtem netről a legújabb hozzávaló driver-t de mégsem.. Szívoztam vele fél órát miután fogtam magam és ráerőszekoltam a meghajtóprogit és voilá, működött!!
(ne win keressen rá a drájverra, hanem te add meg hardvert+ az útvonalat etc. neki) -
Bgs
senior tag
Hat az ugy kezdodott, hogy kihuztak egy csovet az uton keresztbe es eszkabaltak valami forgalom szamlalot, ami persze messze volt meg barmifele szamitogeptol. Aztan kovetkezo nagyobb munkajuk abbol allt, hogy elloptak egy opensource (akkor persze ez nem OSS volt, de ez egy masik tortenet) basic nyelvet, kicsit atirtak es eladtak jo penzert, persze levedettek. Ekkor jottek ra, hogy ez az ellopjuk, levedjuk, licensszel kiszipolyozzuk dolog tok jo biznisz es onnantol mar inkabb uzletemberre valt. (ld. pl. DOS megvasarlasa es folfuttatasa, marketing fogasok, stb.)
A MS nem attol lett sikeres, mert jo szoftvereket csinalt, hanem attol, hogy jol adta el. Szakmailag lehet oket utalni, de uzletileg nagyon nagyot alkottak
(Ok, voltak azok akik az egesz fizetos szoftver, licenszeles temat igazabol behoztak az IT szektorba). -
zenus
csendes tag
Amikor az én opsys-em lehl, azonnal búcsúzik tőlem. Ehhe.
A TV -tuner szerintem gond nélkül felmegy, de ezekkel a kütyükkel előfordul, hogy nem mindegy az illesztési (installálási) sorrend. Ügyesen kapcsold ki a gáz cuccokat installáld fel a kért anyagod, majd kapcsolgasd vissza azt, ami kell. Legjközelebb, ha valamit kikapsz a gépből szintúgy csak kapcsold ki, és nem leszel ilyen kellemetlen helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged