- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
elég sok miért zöldek az avijaim c. topic van, ennek egy jó nagy része codecproblémára vezethető vissza. nem igazán vagyok képben, hogy jelentkezik-e ez a probléma az asztali lejátszóknál, de mivel a pc-vel azonos módon megy a folyamat (gondolom én), ezért elképzelhetőnek tartom. de gy átlapozgatva az asztali lejátszós topicokat sokkal nagyobb problémának tűnik a qpeles xvidek lejátszása, ami a firmware-frissítések hiányára vezethető vissza. remélhetőleg ez az msi lejátszóját nem fogja érinteni. bár ha náluk is az általad leírt szemlélet uralkodik...
bocsi az oggal kapcsolatban teljesen igazad van, kissé elavult már amit írtam. nekem egy iriver 550es cd-s discmanem van, amihez eléggé nehezen akar(t) megszületni a megfelelő ogg lejátszást biztosító firmware... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest