- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
elég sok miért zöldek az avijaim c. topic van, ennek egy jó nagy része codecproblémára vezethető vissza. nem igazán vagyok képben, hogy jelentkezik-e ez a probléma az asztali lejátszóknál, de mivel a pc-vel azonos módon megy a folyamat (gondolom én), ezért elképzelhetőnek tartom. de gy átlapozgatva az asztali lejátszós topicokat sokkal nagyobb problémának tűnik a qpeles xvidek lejátszása, ami a firmware-frissítések hiányára vezethető vissza. remélhetőleg ez az msi lejátszóját nem fogja érinteni. bár ha náluk is az általad leírt szemlélet uralkodik...
bocsi az oggal kapcsolatban teljesen igazad van, kissé elavult már amit írtam. nekem egy iriver 550es cd-s discmanem van, amihez eléggé nehezen akar(t) megszületni a megfelelő ogg lejátszást biztosító firmware... -
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest