Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marcee
addikt
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
-
joey04
titán
Nekem nagyon bejön ez a változat de lehet h csak azért mert az én szívem a Ferrariért dobog!
-
AMD Power
titán
Erre valóban szükség van?
-
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Valamivel elviselhetőbb számomra ez a modell, mint a piros verziók, főleg az óta érzem így, mióta tavaly belefutottam Győzőbe egy piros Sharppal a kezében.
-
-
marcee
addikt
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
A fekete is alapszine a ferkának, szóval szerintem nem gáz, hogy nem vörös, én például nem szeretnék piros mobilt (igaz, enyhénszólva sem vagyok ferrari rajongó), de ahogy ByB mondja, ennél azért egy kicsit többet kellen nyújtania.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Ez kb annyira ferraris mint annó aki tett egy ferráris előlapot a 3310 re meg rakott rá egy olyan oplogót
-
-
Jégkokó
veterán
Hát tényleg nem egy nagy durranás egy telefon, de még az eredeti se vmi nagy szám ugyan az mint az alap v3 csak egy picit változtattak rajta és eladják egy másik telefonnak
-
ByB
addikt
Legalább annyira semmitmondó, mint a McLaren és a Sharp közös próbálkozása!
A billentyűvilágítás miért nem vörös??? Nem hiszem, hogy a gyártósor gyökeres átalakítását igényelné, vagy túl költséges lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest