- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
parandroid #15 üzenetére
2001 volt biztos? Csak mert egy ilyennél már én is itt voltam (el is veszett valamelyik topicom), és az adataim szerint én 2001-ben még nem voltam itt... Mindegy, régen volt.
Normális lap kéne hozzá, igen, és normális áron is! (nem 50K körül...) -
Male
nagyúr
Ilyen garantáltan nincs. Egyrészt vannak desktop lapok hozzá, csak drágán (maga a gyártó se alacsony árkategóriás + a meglehetősen drága Intel mobil chipsetet használják). Másrészt az Intelnek rohadtul mindegy, hogy a drágán eladott Pentium M procijával mit kezdenek.
Amúgy se ''szabhat meg'' az Intel ilyeneket, mert akkor jönne megint egy vizsgálat ellene, amit nem nagyon szeretne...
MégOFFabb: ''Regisztrált 2001-01-01 00:00, azaz 1765 napja'' Ezt meg hogy csináltad?
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Vagy reklámköltségnek könyvelik ezeket... végülis folyton bekerülnek a hírekbe vele.
aXXon: Pentium4 és Pentium M megy akkor bele (nem mobil P4). Ráadásul az akkor is egy megbízhatóbb megoldás, mint ez. Persze ha valakinek az a mániája, hogy ''Ma P4-em legyen vagy A64-em?'', annak tényleg jó lehetőség
Inkább gyártanának olcsó, csak Pentium M-hez való alaplapot -> ha ezt a kártyát ki tudták hozni ennyiért, akkor a teljes lap se kerülne többe 20K-nál talán. Márpedig annyiért jó üzlet lenne. -
Male
nagyúr
50 dollárért az átalakítókártya van vagy egyben az egész? Ha csak az átalakító, akkor nem valami jó üzlet, mert annyi az ASUS féle átalakító is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Home server / házi szerver építése
- AliExpress tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- E-book olvasók
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest