- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Petii
csendes tag
Hát igen, így utólag már tényleg gázos, pedig csak segíteni akartam, nem nyitottam egy egész topic-ot azért hogy reklámozzam ezt az eljárást... De tényleg a PÜ-t kellett volna választanom.
Mindenesetre van egy kis fejlemény firmware ügyben. Találtam egy fórumot, ahol a moderátor pár fájlból meg tudja csinálni a firmwaret, csak találnom kellene valakit akinek, ilyen pna-ja van, és hajlandó rám áldozni 5 percet. Valamilyen szinten ő is jól járna, mert sose tudni, hogy mikor lesz szüksége rá, és neten találni egysszerűen lehetetlen. Átkutattam már minden lengyel, cseh, és bolgár fórumot is. Na és persze az sem mellékes, hogy megmentené vele az életemet.
(Remélem ez nem illegális
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest