- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
na újra itt vagyok
igyekszem majd egy kicsit nyugodtabb hangnemet megütni, nehogy flame-be menjen a topik.
1, nem én vagyok bill gates
2, érdekel a saját sorsom (bár állítólag nagyrészt mindenki sorsa előre meg van írva)
Amúgy van egy pár oka annak, amiért ilyen nyilvánvaló módon kiállok az ms mellett. Először is olyan operációs rendszert készített, aminél jobbat még nem láttam, pedig jópár linux disztribet kipróbáltam. Egyszerűen nem vagyok jó linux felhasználó, sosem boldogulok velük. Hülye vagyok hozzá, ha úgy jobban tetszik. Viszont win alatt mindent meg tudok csinálni, amit csak akarok.
Továbbá tisztában vagyok azzal, hogy annak idején billy fiú honnan indult, ha jól emlékszem az első irodájuk egy garázsban volt? Hihetetlen karrier van a háta mögött, még ha néha nem is a legtisztességesebb eszközökkel játszott. Mindig lenyűgöztek az olyan emberek, akik a semmiből a csúcsra jutottak.
És hogy ontopik is legyek: biztos vagyok benne, hogy nagyon-nagyon sok ember szemét szúrja a windows sikere, és ez az (egyik) mozgatórugója a folyamatos ms-szivatásnak. Szerintem ezek a beavatkozások, melyekkel az ms-t korlátozzák, nem fogják elérni a céljukat. Előbb-utóbb mindig a természet alapvető törvénye érvényesül: az erős megmarad (akárki is legyen az), a gyenge pedig elbukik. -
törölt tag
na én itt befejezem, szólít a meló. azért még gyorsan összegezném:
NEM KÖTELEZŐ win alá fejleszteni. Aki pedig akarja csinálni, az ne sírjon hanem csinálja. Ha pedig nem megy akkor nem az eu bácsihoz kell menni árulkodni.
Persze mindenki másképp gondolkodik, ez csak az én véleményem volt.
További jó eszmecserét! -
törölt tag
de miért jó ez? szerinted az ms örülne neki ha valaki elkezdeni még egy office-t fejleszteni win-re? ha a te céged lenne az ms, nem lennél felháborodva?
amúgy pedig kinek mi közze az office file formátumához? fejlesszenek ki egy, az office-tól különböző, és jobb szoftvert, akkor majd az fog elterjedni.
de a helyzet az hogy senki nem bír jobbat írni, ezért szívóznak az ms-el. -
törölt tag
erről nem nyitok vitát, mindketten tudjuk hogy mi ''ihlette'' pl az openoffice-t. Amúgy pedig az a véleményem, hogy akinek nem tetszik a jelenlegi rendszer, az ne akarjon ''szipi-szupi Office alkalmazást'' fejleszteni windowsra, hanem foglalja el magát valami mással. Rengeteg olyan cég van, akik a jelenlegi körülmények között is nagyon jó programokat írnak.
-
törölt tag
először is legális xp-m van, tehát nem töltöttem le sehonnan. másodszor pedig van piaci verseny, például a linux ma már sok olyan hivatalban működik, ahol előtőleg win-t használtak. ezt hívják versenynek.
de az már a pofátlanság netovábbja, hogy linuxra megcsinálják a komplett photoshopot, office-t, stb... (csak más a neve ugye), és még megy a sirás hogy kérjük a specifikációkat is. Na neee.... Ez kábé ugyanakkora görénység mint amikor annak idején az ms lenyúlta az apple-től a grafikus felületet (vagy a xeroxtól, már nem emlékszem) -
törölt tag
tőlem mindenki olyan oprendszert használ amit akar, én senkit nem akarok meggyőzni. mindössze annyit mondtam, hogy nekem a win a legmegfelelőbb. no flame.
másfelől pedig az ms-nek miért lenne érdeke hogy ''a jelenlegi win-el teljesen kompatibils oprendszert tudjon bárki fejleszteni''?
Mindegy, nem vagyok 100%-osan képben ebben a témában, csak azt tudom hogy az eu-nak nem ez az első undorító húzása... de még egyszer mondom: no flame. -
törölt tag
-
törölt tag
undorító ez az eljárás, csak azért szorongatni az ms tökét mert jól megy neki (mert ez a lényeg, a többi csak körítés).
Csak abba nem gondolnak bele, hogyha kinyírják a végén a windowst, akkor vajon mi a francot fognak az emberek használni? Már sok alternatív operációs rendszert kipróbáltam, de messze a win a legjobb (nekem, és még sok más embernek is), és ez nem véletlen szvsz. Jó helyen van az a forráskód az ms-nél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest