- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
Den
veterán
Ez olyan mint a prostitucio meg a drog, az se tetszik sokaknak de mivel van ra igeny mindig van aki kielegiti
Az mp3lejatszok semtetszettek a kiadoknak, eloszor csak kis cegek csinaltak aztan egyre ismertebb markak a most meg mar a sonynak is van mp3 lejatszoja pedig lemezcege reven ellenerdekelt. Igy volt a divixel is eloszor kis cegek, kiss ilyesmi, most meg mar a philips is.
Tenyleg nem csinaljuk meg? ;) mondjuk egy epia alapon amin egy kicsontozott linux futtat egy java vm-et. A kezelofelulet is javas lenne nagyon egyszeru es hogy ne kelljen billentyuzet a filecsereloket egy spec a gephez keszitett es karbantartott weblaprol lehetne elerni... -
egyebkent egy iyet meg lehetne dobni egy java vm-el es wlan adapterrel, szepen at lehetne a filecsrelo progikat irni java alapura aztan lehetne az ilyen cuccokkal nyomni a letoltest pc nelkul ezzel már most sem tetszik a kiadóknak.
Nem valószínű, hogy támogatnák az ötletet, pénz beszél... -
twollah
nagyúr
Mintha kissé húzós lenne az ára.
-
Den
veterán
jaja amcsiknal van a tivo. szvsz az ilyen kutyuknek csak egy tivo szeru szolgaltatassal van erteleme, amivel gyakorlatilag egy sajat csatornat allithatsz ossze ahol mindig az megy amit szeretnel
egyebkent egy iyet meg lehetne dobni egy java vm-el es wlan adapterrel, szepen at lehetne a filecsrelo progikat irni java alapura aztan lehetne az ilyen cuccokkal nyomni a letoltest pc nelkul -
''aztán rájöttem hogy értelmetlen, nem tudnám mire használni. Ami ma a tévében megy azt általában egyszer nem bírom végignézni nem hogy föl is vegyem'' Akkor nem mindegy, hogy mekkora a winyó benne? Ha meg DVD-íróis van benne akkor egyben megoldva az archiválás problémája is.
-
dabadab
titán
Persze, nem DVD iro, hanem DVR (Digital Video Recorder), amit Mo-n meg nem igazan lattam, de pl az USA-ban a TiVo meglehetosen nepszeru, evek ota.
Az ilyen cuccokkal az egyetlen problema az, hogy a feature-ok nagy resze a gyarto elektronikus TV-ujsagjatol fugg, es eros a gyanum, hogy mostanaban se a Sony, se TiVo, se mas nem fog ebbol magyar kiadast csinalni.
Addig is lehet remek HTPC-ket faragni es a mozi.hu-rol lehuzni az aktualis TV musort (meg persze remenykedni, hogy a TV tarsasagok csak egy kicsit ternek el a sajat musoruktol, nem pl mint a Viasat a multkor, amikor mindenfele elozetes bejelentes nelkul a Simpsons helyett a TNG-t kezdte el nyomni) -
Den
veterán
ja, de sonynak ez az első,és az eddigiek max 80 megás vinyóval voltak nem 2 250-essel, szal ez mindenképp ujdonság és ugye ez nem egy dvd-író.
egyébként örültem hogy de jó cucc, aztán rájöttem hogy értelmetlen, nem tudnám mire használni. Ami ma a tévében megy azt általában egyszer nem bírom végignézni nem hogy föl is vegyem. -
Ez egyébként már kb2 létezik. (Onkyo, Pio., Pana.,Hitach, Toshiba) Sőtt DVD-író+Winchwsteres felvevő kombót is készítettek már. Ha jól emléxem újságban már volt is teszt róluk.
-
bitfarkas
őstag
válasz
TheVeryGuest #8 üzenetére
Én még nem láttam feltör(het)etlen védelmet. :DDD
-
TheVeryGuest
senior tag
Na, csak hogy ne örüljetek ennyire.
Olvastam máshol is ezt a hírt, ahol hozzátették, hogy csak SONY Vaio-val lehet majd összekötni, nem akármivel. -
dabadab
titán
Kivancsi vagyok, hogy milyen ''masolasvedelmi mechanizmusok'' alkalmazasaval fogjak hasznalhatatlanna tenni (mert ugye megiscsak a Sonyrol van szo).
[ Amugy meg inkabb azt a Philips wlanos lejatszot + egy szervert a pincebe valasztanam, de meg annal is sokkal inkabb az tetszik, ami most van: a TV alatt egy csendes, metalfeketere fujt HTPC) -
fanatic
aktív tag
Na ez Sirály! Ez már a következő generáció videója!!! :)
-
Agyasima
őstag
Durva szerkezet kétségtelen. Még 1 évtized és hazánkban is elérhető áron lehet majd kapni....
-
HEBI
senior tag
Kicsit video :)
-
Den
veterán
már csak vlan kártya kéne bele
-
Mazlee
aktív tag
Ez valami csodaszép!
ugyan drága, dehát uj czucc.
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest