Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
válasz
Sunyi Sanyi #23 üzenetére
Remélem igaz lesz, ha igen akkor megvan az új telóm
-
(An)Dante
őstag
válasz
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Ebből nagyon érdekes az oprendszer: based on CE 6.0.
A CE 6.0-s kernel a Windows Mobile X, azaz Photon alapja, nem pedig a Windows Mobile 6-é, az 5.2.x-es kernelre épül. A Photonról per pillanat annyit tudunk, hogy egyesíteni fogja a Pocket PC és Smartphone platformot, új lesz a shell, és nagyon nem tudni, hogy mikor jelenik meg.
Ebből az a lényeg, hogy ha valóban erre fejlesztik, akkor időközben volt nekik egy rendszercsere, mert az M8-ról akkor voltak pletykák, amikor még WM 6 sem volt. -
rumos14
nagyúr
válasz
Sunyi Sanyi #11 üzenetére
sztem ne így gondolkodj. vedd meg a piacon kapható legjobban tetsző cuccot. mire lesz W960i, bejelentenek egy neked még jobban tetsző, de csak x hónap múlva kapható telót. mire lesz Meizu M8, addigra bejelentenek y db neked még jobban tetsző, de csak z hónap múlva kapható telót.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Sunyi Sanyi #5 üzenetére
az én voltam, és csak az általam hivatkozott oldalon olvashatókat írtam le.
ott pl. írnak a kameráról is, 720*480, 30fps videófelvétel
én majd akkor fogok örülni ennek a cuccnak, ha tényleg megjelenik, tényleg ilyen speckókkal, és nem egy bughalmaz lesz. + egyáltalán behozzák Mo-ra.
a felhasználói felület egyértelműen az iPhone-ra hajaz, de ha WM6 lesz rajta, ez csak egy skin, egy lauch felület. az első dolgom a megszokott today kép visszaállítása lenne
[Szerkesztve] -
válasz
Sunyi Sanyi #5 üzenetére
Nyugi!
Azt írja a hivatkozó hsz.-ban található [link], h. GSM/GPRS-képes. -
(An)Dante
őstag
válasz
Sunyi Sanyi #5 üzenetére
Nekem el tudná adni egy jó szoftverrel.
A kínai fórumok szerint GSM és EDGE képes, de nincs hardveres hívás gomb csak érintőképernyős.. Az eredetileg csak GPRS képes modell állítólag EDGE bővítést kap. Feltéve ha egyszer meg is jelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged