- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
hogy ilyenkor milyen jó pénzeket szakítanak döntéshozók...
eddig is tré volt ez a bugyirózsaszín, most is az marad, ahogy a szolgáltató is, hiába imázsolja magát ezerrel...
ezen szegény galamb mély hangja sem fog változtatni, nem lesz szimpatikusabb cég.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Cicero
őstag
persze a vodafone szlogenjét, alternatív és idegesítő ''nagyonvicceshülyegyerek'' reklámjait nem cserélné. ja és a paintbrush pirosról nem is beszélve..
-
Dilikutya
félisten
Ehh, azt hittem, valami érdemleges dologról van szó. Pár bolt átrendezése, új szlogen valahogy nem izgat fel. Még azt a szar színt se tudták lecserélni. Semmi egyéb, csak szikrázóan csillogóra fényezik, hogy legyen mitől vakulnia az egyszeri földművesnek.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
MODERÁTOR
-
Skipqer
tag
Az összes üzletük is teljes átalakításon ment át. Nekem nagyon nem jön be. Eddig le lehetett ülni, bennem valami közelebbi viszonyt fejezett ki, hogy nyugodtan, kénylemesen lehetett intézni a dolgokat. Most állunk egymással szemben egy pult két oldalán, ráadásul a hátam mögött két centire állnak sorban... enegem roppantul zavar, az előző állapot sokkal jobb volt, remélem a következő váltásnál vissza fognak állni arra az elrendezésre.
-
ALI_G
veterán
Látom mindenki egy hangon mozog, hogy ez bizony még mindig az a jó öreg Tré-Mobile és sajnos a user fizeti meg megint. Inkább adnák 1000 Ft-ért az összes belépű szintű telefont, 10ért a közepeseket, 20ért meg a csúcs modelleket a bevezető szakasz után rögtön, akkor szerintem még oda is mennék.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
szóval most akarják feltalálni a spanyol viaszt, amiből az lesz, hogy semmi se változik, csak kap egy új köntöst, ami még mindig magenta színű, alias babarózsaszín.
közröhej. -
nemma
addikt
Nézd, szerintem ezt így kell csinálni, ez a feladatuk, így csalogatják a vevőket.És hiába mondod, hogy nem veszed be(ha nem is pont te), az eredménye biztosan meglesz.
Azt, hogy a Pannon kicsit változtatott és nem verte nagy dobra, azt azért nem mondanám. Rengeteg reklám volt mindenhol, a szolgáltatások is megújultak, és meg is lett az eredménye, ők zárták a legsikeresebben az évet(vagy negyedévet? )
Tehát ezek szükséges dolgok, és biztos vagyok benne, hogy eljön az idő, mikor a Vodafone is változtat majd az arculatán, mert nem lehet örökké ''vörösben'' nyomulni , egyértelmű, hogy az emberek gerjednek az új, dizájnos dolgokra(nem az öregek) -
luciferc
őstag
Azt se felejtsük el, hogy ezeket a teljesen felesleges ''megújulásokat'' a felhasználók fizetik, hiszen bele van építve a költsége a díjakba. És mi az egésznek a lényege? Az, hogy szarabb szolgáltatást adjunk el drágábban/nagyobb mennyiségben. Ha cég megújulgat, főleg, ha visoznylag gyakran, akkor az azt jelenti, hogy túl nagy a haszna...
-
Apollyon
Korrektor
Meg más lett az előfizető-csábító mellébeszélőduma...
Vajon mért kell mindig ''változtatni'' magukon? Mert eddig nem volt jó? És majd jobb lesz?!
Érdekes, eddig a Vodafone amióta nálunk is van még semmi stílust, felfogást nem változtatott magán. Még a pannon egy kicsit, de az sem verte nagydobra...#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nemma
addikt
Megkérdezhetem, hogy mi is változott a T-mobile arculatában?
A szlogent látom, de ennyi? -
Apollyon
Korrektor
Ez a szolgáltató egy igazi ratyi! Minden drágán van, nehogy már jól járj! Ráadásul ez a ratyi szín is szánalmas, borzasztó! Divatból megy csak az egész, parasztvakítás ez a hülye szöveg is.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
KBear
tag
válasz Viktor0610 #5 üzenetére
De ahogy hallom, a piros lassacskán kezd beszürkülni... Rebesgetnek valami ferrari mclaren csereberét. És tényleg lehet benne valami, a tegnap kapott vodás magazinban mar a suhanc finn gyereket mutogattak... ,vagy lehet ő csereberét csapatot??!
Most elbizonytalanodtam kicsit...XBOX (360, ONE) gamertag: KBear2112
-
blueye
veterán
A magenta gondolom magenta, azaz az egyik nyomdai alapszín (CMYK-ból az M). Ez egy elég egyértelmű, nem eltéveszthető szín: 100% Magenta.
Lehet, hogy ezért választották? -
divot
veterán
válasz Viktor0610 #5 üzenetére
Mivel Ferrari-piros van, így aztán...
-
törölt tag
mindig veled...ez sem rossz
inkabb csokkentene az arait -
Skipqer
tag
''Megbízhatóság, inspiráció és egyszerűség''
Szomorú, hogy pont ezeken a területeken van iszonyatos visszaesés az elmúlt évekhez képest... Igazán jó lenne ha a sok felesleges duma helyett ott is kicsit vissza emlékeznének milyen volt a régi Westel-es időkben... -
MODERÁTOR
-
MichaelSD
őstag
Magenták: [link]
Mondjuk a T magenta a legrózsaszínebb
[Szerkesztve]XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
Yaye
őstag
Ez a ''magenta'' dolog mennyire gáz... Cikinek érzik hogy rózsaszín a márka színe, ezért erőltetnek egy magyar nyelvben nem is létező ''másik'' színt. Pfff...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest