Megújul a T-Mobile

Megbízhatóság, inspiráció és egyszerűség – a T-Mobile ezen három fő márkaértékének változatlansága mellett február 15-től új szlogen, ezt követően pedig fokozatosan megújuló hirdetések, kiadványok és részben változó vizuális azonosítók erősítik a szolgáltató és több mint 4,4 millió ügyfelének kapcsolatát. A 11 országban jelenlévő T-Mobile csoport döntésével összhangban a márka 2004-es magyarországi bevezetése óta ez az első, a felhasználók igényeihez és a kommunikáció újdonságaihoz egyaránt igazodó átfogó változás.

A mobiltelefon napjainkban a kapcsolattartás egyik legmeghatározóbb eleme. Mobilunkkal szóban, képben és az interneten keresztül, bárhol és bármikor kapcsolatot teremthetünk másokkal. A kommunikáció szabadsága percről-percre új élményekkel gazdagít minket. A mobilkommunikáció töretlen fejlődésének köszönhetően jelentős változások előtt állunk, a hang után a multimédia és az adatátvitel egyaránt személyessé válik. Ezt a személyes kommunikációt, a mobiltelefon életünkben játszott meghatározó szerepét fejezi ki a T-Mobile új „mindig veled” szlogenje is.


Mindig veled

A T-Mobile arculati megújulásának részeként a „mindig veled” szlogen bevezetésén túl a márka vizuálisan is változik. A hirdetésekben, kiadványokban a hétköznapi embereket és hétköznapok pillanatait idéző képeken túl az azonosítást egy úgynevezett magenta sarok segíti majd. A mobilszolgáltatáson és több millió ügyfelén keresztül a T-Mobile márka a hétköznapok része, így a valóságot közvetíti, valós helyszínek és valós szereplők jelenítik meg a szolgáltató és előfizetőinek még szorosabb kapcsolatát. A külső szemlélő számára további kézzelfogható változást jelent, hogy ezentúl a logó és a szlogen a könnyebb észlelhetőség érdekében a nyomtatott anyagok felső részén jelenik meg.

„A márkát közvetítő azonosítók középpontjába a termék és a szolgáltatások helyett maga az előfizető kerül” – hangsúlyozza Winkler János, a T-Mobile vezetője. „Megújulásunkkal még erőteljesebben fejezzük ki azt, ami cselekvéseinket meghatározza. Ügyfeleink a legfontosabbak, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal megbízhatóan őket szolgálva életüket könnyebbé, egyszerűbbé és érdekesebbé tesszük.”

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés