Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• C-Dante

csendes tag

válasz C-Dante #187 üzenetére

hi Mindenki!

na most jól beírom ide a kérdésemre a megoldást úgy, hogy aztán keresővel is megtalálhassa mindenki.
    ha az Ati Catalyst Control Center indítása során azt tapasztalod, hogy nem történik semmi, a kurzor egy pillanatra átvált homokórára, aztán semmi, holott a .NET Framework 1.1 is fel van téve a gépedre, akkor a megoldás, hogy bármivéle tűzfalat kikapcsolsz a gépeden, ugyanis az blokkolta nálam a CLI.exe file-t, és emiatt nem ment a CCC.
    vagyis ez a kifejezetten gyakori probléma úgy tűnik a CCC + tűzfal kombós gépek felhasználóinál jelentkezik, és érthető módon sokan nem gondolnak arra, hogy a fal gátolhat egy lokális progit a működésében.

üdv,
    Dante

• C-Dante

csendes tag

sziasztok!

valaki plz segítsen! átfutottam a topikot, a problémám ugyanaz, mint itt sokaknak volt már korábban: .NET keretrendszer 1.1 fent van ofkorz, konfigom:
    AMD Athlon 64 3400+ (2.41 GHz), 1 GB RAM, Ati Radeon 9800 Pro, Win XP Pro SP1
    a legújabb drivereket és a control centert feltéve a rendszer működik, de magát a control centert nem tudom elindítani. az ikonra klikkelve nem történik semmi.

ha a megoldást senki nem ismeri azóta se, akkor nagyon kérek valakit, hogy írjon nekem egy alternatív megoldást, hogy lehetne kipakolni a displayt a TV kimenetre?

eddig nvidiás voltam, tvtool, nview meg minden, de most meg vagyok lőve teljesen. :(

előre is nagyon köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák