- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
C-Dante
csendes tag
hi Mindenki!
na most jól beírom ide a kérdésemre a megoldást úgy, hogy aztán keresővel is megtalálhassa mindenki.
ha az Ati Catalyst Control Center indítása során azt tapasztalod, hogy nem történik semmi, a kurzor egy pillanatra átvált homokórára, aztán semmi, holott a .NET Framework 1.1 is fel van téve a gépedre, akkor a megoldás, hogy bármivéle tűzfalat kikapcsolsz a gépeden, ugyanis az blokkolta nálam a CLI.exe file-t, és emiatt nem ment a CCC.
vagyis ez a kifejezetten gyakori probléma úgy tűnik a CCC + tűzfal kombós gépek felhasználóinál jelentkezik, és érthető módon sokan nem gondolnak arra, hogy a fal gátolhat egy lokális progit a működésében.
üdv,
Dante -
C-Dante
csendes tag
sziasztok!
valaki plz segítsen! átfutottam a topikot, a problémám ugyanaz, mint itt sokaknak volt már korábban: .NET keretrendszer 1.1 fent van ofkorz, konfigom:
AMD Athlon 64 3400+ (2.41 GHz), 1 GB RAM, Ati Radeon 9800 Pro, Win XP Pro SP1
a legújabb drivereket és a control centert feltéve a rendszer működik, de magát a control centert nem tudom elindítani. az ikonra klikkelve nem történik semmi.
ha a megoldást senki nem ismeri azóta se, akkor nagyon kérek valakit, hogy írjon nekem egy alternatív megoldást, hogy lehetne kipakolni a displayt a TV kimenetre?
eddig nvidiás voltam, tvtool, nview meg minden, de most meg vagyok lőve teljesen.
előre is nagyon köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest