- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
Pontosan erről beszélek.
Nem Te vagy én vagyunk a célközönség.
Ha csinálnál egy céget elviselnéd, hogy az alkalmazottak benn lanpartyzzanak ha épp nincs rajtuk a szemed? Mer én utálnám...
Szal dolgozzon...
Erre itt az olcsó kis fogyasztású, relatíve nagy teljesítményű, majdnem zajtalan eden platform
Ha otthon vagy, de nem vagy játékos alkat occsóbban megúszod a dvdplayert mp3playert internetcélgépet... plusz nincs hangja és nem eszik sokat. Esetleg egy tvtuner, meg egy projektor... és full házimozi akár a tévében...
Tudom elrugaszkodtam...
De azért szerintem van jövője az edennek és ehez hasonló fejlesztéseknek...
uff én beszéltem :) -
GeorgeTerror
senior tag
Viszont ha gridet akarsz csinalni belole akkor lehet hogy jobban jarsz x ijen procival, mintha ugyanannyiert tualatin celeront szereznel, mert szerintem teljesitmenybe kb ugyanott lenne, fogyasztas kisebb, olcsobb fenntartasi koltseg...
Irodába titkárnőnek wordözni ekcelezni mailt olvasni bővenjó...
Otthonra netezni dvd-t nézni mp3-at lejáccani bővenjó... Akkor nem is éri meg mi?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest