- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
-=V3rthil=-
őstag
Természetesen érzelmi alapon beszélek..:)) Arra, h írj jobbat, csak azt tudom mondani, hogy ez nem az én feladatom és nem is értek hozzá. Sablonszöveg, de sablonszövegre válaszolok vele. De mondom, tényleg csak magánvélemény, én nem szeretem, de nem akarok ezen vitatkozni, pláne nem veszekedni. Ja, konkrétan az árakkal van a legnagyobb bajom, mert az pofátlanság, amennyit elkérnek a jogtiszta szoftverekért... És akkor még csodálkoznak, hogy 10ből 6an illegális windows-zal működnek...
Engem is ez érdekelne! Van sebesség-visszaesés? -
-=V3rthil=-
őstag
Egy csodálatosan használható, bővíthető, nélkülözhetetlen vírust kapunk, ha a microfos valamely termékét választjuk. Ilyen drágán csak ők tudják eladni a szemetet:))
Amúgy az mennyire igaz, hogy a dx9 visszaveti a teljesítményt egyes játékoknál/alkalmazásoknál?
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kutya topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest