Új hozzászólás Aktív témák
-
Icedevil
aktív tag
válasz
YouCanCANON #14 üzenetére
Én próbálom veled kultúráltan megbeszélni,hogy nem kell lenézni másokat amiért nem az a véleményük mint neked.Számodra lehet,hogy ezek a dolgok nem fontosak de számomra és szerintem még jó pár embernek fontosak.Úgyhogy elöbb gondolkozz el azon amit mondasz mint mielött leírnád.
-
Baboon
senior tag
válasz
YouCanCANON #14 üzenetére
Na jó ez már kezd gusztustalan lenni.
Ha neked van rá erőd hogy cipelj magaddal a bkv-n 1 telót 1 kamerát 1 fényképezőt meg 1 mp3 lejátszót és 8 füzetet hogy beleírd amit akarsz akkor cipelj.Hátha jön 1-2 cigány akinek megtetszik vmelyik a sok közül és félholtra vernek a félmillás fényképeződ miatt. Van akinek kellenek ezek nem kell lenézni miatta.
Csók
[Szerkesztve] -
Icedevil
aktív tag
válasz
YouCanCANON #12 üzenetére
Neked nem fontos,nekem igen.
-
Icedevil
aktív tag
válasz
YouCanCANON #6 üzenetére
Egyáltalán minek telefonköny?Hiszen felirom a jegyzetömbömbe vagy a határidőnaplomba.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
YouCanCANON #6 üzenetére
Plz finomíts a beszédeden egy kicsit a továbbiakban, a nélkül is érthetőek a mondataid, hogy mindegyikben ott figyelne a f*sz szó.
Thx -
Ricardo
titán
válasz
YouCanCANON #6 üzenetére
Akkor felesleges az óra is bele, az ébresztő meg pláne, hisz van karóra, és ébresztő óra is.minek bele naptár, ott van a határidő napló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoLTE/VoWiFi
- Home server / házi szerver építése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rainbow Six: Siege
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest