- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Brae
őstag
Off
A Matrox Millenium P650 3D-s teljesítméníét melyik populárisabb VGA (Ati,Nvidia)teljesítményéhez lehetne hasonlítani? -
Loha
veterán
De ezt tényleg soha nem értettem, hogy miben van különbség a 2D-s képek között...
Van Matrox millenium II-őm, van G200-am, és van Gef4TI4200is, és nem látok különbséget 2D-s képeben.... Ha van az akkor is olyan, hogy izlések és pofonok... nem biztos, hogy a matroxé a valósabb...
Ha Matroxnak csak saját kártyái vannak ezért garantált a minőség, ezért ne az INNO 3D-vel vagy ABIT kártyákkal hasonlítsuk össze, meg ha már itt tartunk akkor meg ne is a sima Geforceokkal, mert nem egy árkategória, a Quadrok meg tudnak mindent amit egy Matrox... -
detri
aktív tag
Nálam a G400 DH soksok éve nagyon jól szolgál, remélem egy hasonlóan jó matroxra tudom majd lecserélni jövőre. :) (félek nemhogy jövőre, sosem lesz ilyen...)
-
Integra
titán
ez szvsz csak reklámduma, nincsen semmi új cuccuk..
-
L3zl13
nagyúr
Megfontolt haladás helyett inkább megfontolt stagnálás lehetne a cím... :U
-
Loha
veterán
Ha ezt a matrox így folytatja inkább lassú lemaradás lesz belőle...
Szerintem már az nVIDIA elég jól áll Quadro téren...
Ha tudtak csinálni egy Matrox G400-at akkor most mi ez a looserkedés? -
eddie303
őstag
Lassú víz partot mos - tartja a mondás. Szerintem a Matrox is ezt csinálja. Professzioális kártyák terén nem tudom, akad-e vetélytársa, lehet, hogy a lebzselést megengedheti magának.
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest