Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Den
veterán
1. oké akkor a gyengébbek kedvéért leírom megint. Igen hallottam 2,5-ös vinyót, sokat, notebookot használok, most is azon írok, és a töpic összes hsz-ét azon írtam, asztali pc-m nincs, úgyhogy tudom milyen hangja van a 2,5-ös vinyóknak, nem ez az első notim...
És mint mondtam a 3,5-ös is itt van tőlem fél méterre, de mikor este alszom akkor sincs a fejemtől 1-1,5 méternél meszebb, és mivel ftp szerverként üzemel, a már szintén sokadszor említett teljesen ventimentes asus routerre kapcsolva. ennek a fényében rtam amit írtam, nem pedig neten olvastam, meg a haverom nagyanyjának a nővérének a keresztfia olvasta hogy valaki látott olyan embert aki hallotta, hogy valaki mesélte...
Ha ezek után sem érted, akkor nem csak tetteted a hülyét...
viyó méretétől függ a seekzaj... hú ez aztán.... ja a nagyobb dobozba több seekzaj fér biztos...
2. ezt az 50 fokot vmi programból vetted vagy tényleg megmérted? mellesleg mit számít hány fokos. ógy tervezték hogy az üzemi hőfokot kibírja. -
Den
veterán
1. ne játszd a hülyét
seek hang és a vinyó alapzaja két külön dolog, de ezt te is tudod csak már nem tudsz mivel visszavágni... seekhangja minden vinyónak van és a fejmozgás karakterisztikájától függ az erősssége, van olyan vinyó nem egy, ahol külön progival néhány milisec elérési idő árán minimumra csökkenthető (és van olyan ami gyárilag van minimumra állítva).
2. nagy melegedés?? körbefújni purhabbal? szvsz az utolsó 3,5 colos vinyó amivel találkoztál egy 40gigás maxtor volt vagy vmi még régebbi cucc.
az eredeti témára visszatérve, a minimac semmivel nem lesz hangosabb attól hogy 3,5-ös vinyó lesz benne. ha az apple is úgy akarja -
Den
veterán
hangtalan vinyó nemegyenlő a hangtalan székeléssel. a székelést én is hallom notivinjyónál is és asztalinál is, bár mindkettőnél halk surrogásszerü csak, a notivinyó kicsit ilyen kaparászós felhanggal. nagyságrendi különbség itt sincs. konkrét esetben a noti vinyó hangosabb, de vot már szerencsém ennél halkaban székelő notivinyóhoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest