- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Oké nekifutok mégegyszer
szal az egész onnan indult, hogy juj oda halk/hangtalan minimac mert 3,5-ös vinyó lesz benne. Erre válaszul írtam hogy van olyan vinyó ami olyan halk mint egy laptop vinyó, tehát ha az apple azt akarja hogy a minimac uganolyan halk legyen mint eddig, tud beletenni olyan vinyót amitől nem lesz a gép hangosabb. ennyi, részemről ez lett volna amit a vinyó témához hozzá kivántam szólni. Persze szokás szerint megjelent pár funkcionális analfabéta (nem rád gondolok), aki csak szavakat értett meg a szövegből, a mondanivalót nem, és elkezdte nyomatni a saját korlátolt kis dumáját hogy márpedig az _övé_ hangosabb,holott ez nem válasz arra amit írtam hiszen nem állítottam hogy nincs hangosabb 3,5-ös, csupán azt hogy van ugyanolyan halk is mint egy 2,5-ös. Van pár ember aki a saját kis beszűkült világából nem tud kilépni, ezek cs*sznek szét minden fórumot, ezek miatt nem járok ide már annyit mint régen...
én sem kötekedésnek írtam -
Den
veterán
1. oké akkor a gyengébbek kedvéért leírom megint. Igen hallottam 2,5-ös vinyót, sokat, notebookot használok, most is azon írok, és a töpic összes hsz-ét azon írtam, asztali pc-m nincs, úgyhogy tudom milyen hangja van a 2,5-ös vinyóknak, nem ez az első notim...
És mint mondtam a 3,5-ös is itt van tőlem fél méterre, de mikor este alszom akkor sincs a fejemtől 1-1,5 méternél meszebb, és mivel ftp szerverként üzemel, a már szintén sokadszor említett teljesen ventimentes asus routerre kapcsolva. ennek a fényében rtam amit írtam, nem pedig neten olvastam, meg a haverom nagyanyjának a nővérének a keresztfia olvasta hogy valaki látott olyan embert aki hallotta, hogy valaki mesélte...
Ha ezek után sem érted, akkor nem csak tetteted a hülyét...
viyó méretétől függ a seekzaj... hú ez aztán.... ja a nagyobb dobozba több seekzaj fér biztos...
2. ezt az 50 fokot vmi programból vetted vagy tényleg megmérted? mellesleg mit számít hány fokos. ógy tervezték hogy az üzemi hőfokot kibírja. -
Den
veterán
1. ne játszd a hülyét
seek hang és a vinyó alapzaja két külön dolog, de ezt te is tudod csak már nem tudsz mivel visszavágni... seekhangja minden vinyónak van és a fejmozgás karakterisztikájától függ az erősssége, van olyan vinyó nem egy, ahol külön progival néhány milisec elérési idő árán minimumra csökkenthető (és van olyan ami gyárilag van minimumra állítva).
2. nagy melegedés?? körbefújni purhabbal? szvsz az utolsó 3,5 colos vinyó amivel találkoztál egy 40gigás maxtor volt vagy vmi még régebbi cucc.
az eredeti témára visszatérve, a minimac semmivel nem lesz hangosabb attól hogy 3,5-ös vinyó lesz benne. ha az apple is úgy akarja -
Den
veterán
hangtalan vinyó nemegyenlő a hangtalan székeléssel. a székelést én is hallom notivinjyónál is és asztalinál is, bár mindkettőnél halk surrogásszerü csak, a notivinyó kicsit ilyen kaparászós felhanggal. nagyságrendi különbség itt sincs. konkrét esetben a noti vinyó hangosabb, de vot már szerencsém ennél halkaban székelő notivinyóhoz is.
-
-
Den
veterán
az imacben van gef 5200fx,de rad9200 se nagy durranás.
Én nem mondom hogy erősebb kel, szvsz prociból sem kell dua core egy ilyenbe, csak megjegyeztem hogy az apple minden további nélkül pakolja a leglepattantabb low end cuccokat a gépeibe.
de egy p-m celeron szvsz jó is lenne, e,lég is lenne, és olcsó is lenne. -
Den
veterán
nem tom milyen 3,5 colosokat hallottál, de ezekszerint nem a megfelelőket.
mondom itt megy a barracuda éjjel nappal, és éjszaka sem hallani a hangját. ennél hogy lehet vmi nagyságrendekel halkabb? semmi osztva kettővel? vagy olyan halk hogy mr a környezeti zajt is csökkenti? ne viccelj már... -
Den
veterán
válasz
bolondember #13 üzenetére
én is. celeron lesz a mac minikben. meg szvsz az imac-ben is.
-
Den
veterán
hát nálam egy 80gigás seagate barracuda megy egy éve egy asus routerre kapcsolva egy fém külső vinyóházban, egy kemény tölgy asztallapon,tehát ha lenne hangja hallanám (routerben ugyebár nincs táp, és prociventi). egyébként egy laptopot használok aminek csak ritkán megy a ventije, és a laptop vinyját hallom(igaz azt is csak ha fülelek), a seekzaj meg az asztalinál kissebb, bár a notiét sem mondanám hangosnak.
szal a lényeg az ha vki akar, tud halk vinyót találni, mérettől függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest