- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Malory
tag
Nekem mint nyeretlen kétévesnek pedig ez jut eszembe a credóról[link] remélem a busz csak vicc volt?
Nah, a formatervvel nem tudom, mi bajotok van? bárhol beszélnek, erről a koncepcióról, mindenki a kényelmetlen, lehetetlen formatervről nyafogszerintem jó a forma. Lehet, hogy csak én vagyok a szűk keresztmetszet, de szerintem is ergonomikus, ami a legtöbb telefonról nem mondható el. Ami legutóbb ergonóm volt a telefonoknál, az nagyanyám bakelit tárcsázós, zsinorós,telefonkagylója volt... azóta elfelejtették a mérnökök, higy egy telefon csak részben asztalon (zsebben
) tárolt cucc, de használata közben bizony a kezünkben (Byb konceptjében a kezünkön) nyugszik. És most ne kezdjétek el azt mondani, hogy dehát ez, meg az milyen kényelmes fogású... mert szvsz a sonyk és a nokiák és az lg-k és mindenki tojik a valódi ergonómiára. vagy legalábbis ügyesen leplezzi...
Voltak annó a téglatelefonok, aztán ahogy jött a fejlődés, kisebbeke lettek, meg vékonyabbak, meg lekerekítettebbek, de ergonómiában... szóvaé szerintem félnek a tervezők az ergonómiától, mert az nem trendi... (minden esetben tisztelet a kivételeknek és az asztalfiókban maradt koncepcióknak)
egyébiránt, hajrá-hajrá és itt is csak azt mondhatom: gratula
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest