- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
A memvezérlője lassú is volt (Direkt összehasonlításban egy nF2 Ultra és egy KT400A), a többi résszel mondjuk nem volt abszolút semmi gond.
Az, hogy ''stabil'', az nem érv, lehet köré szar lapot is építeni, meg jót is, és akkor ugyanolyan stabil, mint egy más chipsetes szar / jó tervezésű / összeszerelésű alaplap.
Egyébként az egy külön piac, hogy ''alternatív Intel chipset''? Nagyon mesterkélt, nyugodtan tegyük oda az Intelt is, mint 4., nemmellesleg erősen piacvezető szereplő az ''Intel proci alá menő chipsetek'' szegmensében.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
ezt sose vitattam,de driver ellátottság hááát khm...aki olvas egy kicsit viaarena-t az tudja miről beszélek....pl új Linux kernel alá nem voltak még képessek SATA vezérlőt gyártani...holott októberre igérték...
Az hogy energa takarékos...nézz át SIS oldalára 5W-t fogyasztó chipsettel álltak elő... -
Szerintem leginkább azok könyvelték el lassú cuccnak, akik nem használtak VIA-s alaplapokat
Én mindig elégedett voltam a VIA-s alaplapjaim sebességével, pedig volt SiS-es, most nForce 570 Ultra-s van... Talán a mostani nForce-os picit gyorsabb, de fiatalabb is, mint a legutóbb általam használt VIA-s, a KT880-as...
Én mindenesetre nem bánnám, ha összekapnák magukat - minél több a gyártó, annál jobb nekünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- REpont és hulladékgazdálkodás
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged