- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Meglepően letisztult forma Logitech-hez képest.
-
Vistaboy
veterán
válasz
AMD Power #12 üzenetére
Azért a G5-ös profi rágcsáló, Nekem is olyan van, amióta kijött. Csak a G9-es nem tetszik. De lehet hogy csak azért mondom ezt, mert még nem próbáltam. Bár, Nem sok értelmet látok a 3000DPI-s érzékenységben. Most 1000-en használom, és így tökéletes.
Mod: Ja, off...
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Szép kis darab lett!
-
macilaci78
nagyúr
A trackpont meglehetősen megszokás kérdése, én speciel irigyellek is érte, hogy fps-ben is volt vele sikerélményed, nekem a passziánsz se megy olyan gyorsan vele, mint akár touchpad-del, akár egérrel.
Több noteszt szerelnek BT-szal, mint trackpointtal, ergó a hasonló egereknek még egy apropónál fogva van létjogosultsága.
Érdekes módon van hova letámasztanom a csuklómat, mert az ASUS-omon ki tudom kapcsolni a tapipadot.
De ha Neked nincs szükséged rá, akkor spóroltál 50$-it. -
kvp777
tag
Egy jo laptop-hoz nem kell kulon kulso eger, mint ahogy billentyuzet sem szokott kelleni. Szvsz. az ibm/lenovo fele trackpoint megoldas sokkal kenyelmesebb, es bizonyitottan gyorsabb is mint az eger. En fps-eztem lan party-n trackpoint-al es nem volt rosszabb mint egy konzolos analog kar. Munkahoz pedig szvsz. tokeletes, mivel nem kell levenni a kezet a billentyuzetrol az egerezeshez, tehat gepeles kozben barmelyik kezzel lehet kattintani. (mondjuk a touchpad-nel jobb a kulso eger, de eleve problemas egy olyan billentyuzeten gepelni ahol gepeles kozben az ember keze alatt van egy erinteserzekeny felulet, tehat nincs hova letamasztani a csuklot)
ps: A logitech egerek altalaban jok, bar a billentyuzeteiken leszokhatnanak az insert gomb eltunteteserol... -
Hebry
senior tag
Nekem is nagyon tetszik.
Éppen most gondolkodok noti mellé egéren, ez eddig nagyon bejön. És az USB is üresen marad. -
kayman
senior tag
imádom ezt a kék színt!
-
Keitaro
addikt
Már volt ilyen, a 200-as vagy 270-es.
-
ngabor2
nagyúr
vajon hasonló kinézettel, normál méretben is ki fogják hozni? utálom a kis egereket. notihoz is. aki notit használ, nem lesz automatikusan gyerekkezű
ráadásul itt a vevőegység se zavar, mert az be van építve a notiba, tehát azt se kell elrejteni.
-
hummerdikk
őstag
Csatlakozok... Fekete noti melle egy szep feheret. Vegre kijott egy olyan kis ragcsalo amit lehet mindenfele notihoz sima bluethoot hiden keresztul csatlakoztatni
Amugy szerintetek ha van egy HID profilt is tamogato telefonja az embernek akkor azzal is mukodne? (nagyon brutalis lenne ha leraknam a PDAmat a suliba elovennem az egeret es ugy tolnam a netezest)
-
DarkByte
addikt
Ha annak a 4 hónapos elemidőnek csak a felét hozza már az is eléggé rendben van. Ha egyszer lesz noteszom én is valami ilyesmit szeretnék. Remélhetőleg simán Bluetooth HID profilú eszközként működik.
-
AMD Power
titán
Én kezdek szerelmes lenni ezekbe az Logitech egerekbe. Egyik komolyabb mint a másik.
-
vottokar
senior tag
Valami effélét kerestem február környékén a notimhoz. Ha elérhető lesz normális áron, lehet, hogy benevezek egyre..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest