Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TommyGun

őstag

Szerintem az intel, legalábis nálam már totál túlfeszítette a húrt, pedig félévvel ezelött váltottam P4 3,2''ee''-ről 3500+ -ra.....egyrészt a zsebemben maradt 15k a váltás után....másrészt gyorsabb is a 3500+ mint a 3,2''ee'' - kevesebb áramot zabál és kevesebbet fűt.....az ziher hogy nem most fogok legközelebb intelt venni mert kiábrándultam belőlük...ahogy az nVidiabol is 3 éve.....azóta megettem 3 ATi-t éscsak most tértem vissza hozzájuk amikor megint úgyérzem hogy az a fontos nekik hogy jót csináljanak és azt elfogadható áron is kínálják csalások és ármánykodások nélkül....gondolok itt a 6600-os sorozat remeklésére...

Intel meg nyalja ki, amit mostanában művel az valami hihetetlen, nem elég hogy szart gyárt a konkurenciához képest de még pofátlanul mégtetvesebb lépésekre kényszeríti a felhasználókat....

Nézzük meg milett vólna ha maradok a jó öreg IC7 + 3,2''ee'' cuccomnál.....

Most vehetnék új drága lapot....mégdrágább proccal...nem lenne a zsebemben az a 15k amit a váltáson nyertem....most olyan cuccom van ami ennél olcsóbb...és mégis gyorsabb etc etc...ÉS belemegy a dual core....amihez ha intelem lenne +80k-t kéne költeni attól függően most hogy menne el az IC7 + 3,2''ee''

vicc

• TommyGun

őstag

Komolyan mondom hogy erre ménem lehet vmi törvényt csinálni, mint ahogy a monopolium + piszkos eszközök miatt is pereskedés van....ezis simán belefér abba aktegóriába hogy vevő megtévesztése....kihasználva a monopol helyzetét arra kényszeríti a vevőt hogy cseréljen platformot....tetvek

Új hozzászólás Aktív témák