- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Szerintem az intel, legalábis nálam már totál túlfeszítette a húrt, pedig félévvel ezelött váltottam P4 3,2''ee''-ről 3500+ -ra.....egyrészt a zsebemben maradt 15k a váltás után....másrészt gyorsabb is a 3500+ mint a 3,2''ee'' - kevesebb áramot zabál és kevesebbet fűt.....az ziher hogy nem most fogok legközelebb intelt venni mert kiábrándultam belőlük...ahogy az nVidiabol is 3 éve.....azóta megettem 3 ATi-t éscsak most tértem vissza hozzájuk amikor megint úgyérzem hogy az a fontos nekik hogy jót csináljanak és azt elfogadható áron is kínálják csalások és ármánykodások nélkül....gondolok itt a 6600-os sorozat remeklésére...
Intel meg nyalja ki, amit mostanában művel az valami hihetetlen, nem elég hogy szart gyárt a konkurenciához képest de még pofátlanul mégtetvesebb lépésekre kényszeríti a felhasználókat....
Nézzük meg milett vólna ha maradok a jó öreg IC7 + 3,2''ee'' cuccomnál.....
Most vehetnék új drága lapot....mégdrágább proccal...nem lenne a zsebemben az a 15k amit a váltáson nyertem....most olyan cuccom van ami ennél olcsóbb...és mégis gyorsabb etc etc...ÉS belemegy a dual core....amihez ha intelem lenne +80k-t kéne költeni attól függően most hogy menne el az IC7 + 3,2''ee''
vicc -
TommyGun
őstag
Komolyan mondom hogy erre ménem lehet vmi törvényt csinálni, mint ahogy a monopolium + piszkos eszközök miatt is pereskedés van....ezis simán belefér abba aktegóriába hogy vevő megtévesztése....kihasználva a monopol helyzetét arra kényszeríti a vevőt hogy cseréljen platformot....tetvek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest