- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
ja a hírhez is szóljak :P
nem értem, hogy késhet, hisz a hivatalos álláspont régóta 2004 közepe július még belefér ebbe szerintem -
X-COM
nagyúr
ettől még menedzselheted távolról, erre való az rc1, kitapasztalni a dolgokat
a sus nem kapcsolgat majd semmilyen tűzfalat, hisz ő csak hotfixeket terít
egyébként sp2 után jön valamikor a wus alias sus2 is, na nem mintha azzal lehetne tűzfalat kapcsolgatni, csak úgy mondom :P -
napos2600
tag
nalunk is group policy-vel fogom megoldani, vagy ha addig meglesz a SUS akkor azzal (bar gyanitom akkor is kell gp-ben allitani)...
lokalis halo is van ertelme, de en szeretem a gepeket tavolrol megdugni, tuzfallall mar kicsit nehezebb a dolgom es nem akarom hogy nehezebb legyen a dolgom:) -
X-COM
nagyúr
group policyból simán szabályozható és unattended install esetén meg lehet adni, hogy kapcsolja ki
napersze, ha a rendszergazda cd-ről a next-next-finish módszer alapján telepít, akkor kicsit több dolga lesz, de ezek közül a tűzfal kikapcsolása lesz a legkevesebb
egyébként a lokális hálózat esetén is van értelme a tűzfalnak, lásd pl. blaster -
napos2600
tag
remelem RC2-ben megoldjak a tuzfal nem automatikus beallitasat, mert francnak kell majd a rendszergazdaknak plusz meg ezzel is szivni :)
-
L3zl13
nagyúr
És a magyar verzió mikor? Szeptember? Október?
-
eddie303
őstag
hmm hmm... Én leszedtem az RC1-et, amit látok, az online Windows Update elszáll, s nem enged update-elni, errorozik, s a gép kicsivel lassabb. De nem használom a saját tüzfalát.
Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- DUNE médialejátszók topicja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- LEGO klub
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest