- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #125 üzenetére
Megelőztél
Igyekszünk feltenni a legtöbb kérést, azonban a ''T10-nek miért nem voltak ikonok a menüjében'' szintű, aprólékos kérdések valószínűleg jogosultságukat vesztik, mivel nem 6 órás interjút tervezünk. -
SandorKS
csendes tag
válasz
Viktor0610 #82 üzenetére
Még egy dolog az ár/érték arány témához.
Jelenleg a piacot az alábbi cégek uralják:
- Nokia 34 %,
- Motorola 20,3 %,
- Samsung 12 %,
- LG 6 %,
- Sony-Ericsson 6 %.
Az adatokat ebből a cikkből vettem:
[link]
Márpedig ez az eredmény egyértelműen azt mutatja, hogy nemhogy bővült a piaca a SE-nak, hanem még szűkült is az Ericsson korszakhoz képest...
Kíváncsi lennék, mit tesznek ezen - elég siralmas - eredmény javítása érdekében?
Ez akár lehetne a 43. kérdés is!
[Szerkesztve] -
SandorKS
csendes tag
válasz
Viktor0610 #82 üzenetére
1. Mi az a MOD gomb? Hol van, és mit lehet vele csinálni?
2. A hozzászólásaimban a kérdéseket azért írtam külön-külön, mert akkor jutott eszembe...
Ha ez zavaró nyugodtan töröld a hozzászólásomat! Legfeljebb nem írok többet.
Számomra is a legjobb megoldás - egyelőre - a SE, de ez nem jelenti azt, hogy ne látnám meg a hibákat, a hiányosságokat!
Az ár/érték arányban ezek szerint közöttünk nincs vélemény azonosság. Ez feltétele a fórum látogatásának? Mármint az azonos vélemény? -
SandorKS
csendes tag
válasz
Viktor0610 #60 üzenetére
Természetesen megértettem a lényeget. Én mindössze arra szeretnék rávilágítani, hogy egy irreális adat megadása miatt a többit is kételkedéssel fogadja az átlag ember!
És igaza van.
Ugyanis ha egy dologban átverhetnek, illetve a valós, reális életben nem létező, nem tapasztalható értéket adnak meg, akkor mi a biztosíték arra, hogy a többi nem hasonlóan csak labor adat? -
SandorKS
csendes tag
válasz
Viktor0610 #55 üzenetére
Itt megint csak azt tudom írni, hogy engem a többi cég terméke nem érdekel! Nem azért vettem SE-ot, mert ez egy a sok közül, és éppen akkor a polcon ez a telefon volt a legolcsóbban, hanem azért, mert értékesnek tartom, és mert olyanokat tud (vagy legalább is azt feltételeztem, hogy tudja) amik nekem megszokotttak, és kellenek!
[Szerkesztve] -
CharlieDrop
veterán
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Minek hívnák?
Ha egy áru ára és használhatósága az nem ár/érték arány? -
CharlieDrop
veterán
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Aha, végül is, de próbáltál venni valamit SE-hez?
Mert utángyártott nincs, eredeti meg horror áron van (ezért írtam, hogy a készülék árához képest a kiegészítők marha drágák és viszonylag hamar tönkremennek)
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mobilhasználat külföldön
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest