- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
SandorKS
csendes tag
Akkor most konkrétabban fogalmazok:
Az R520m-ig gyakorlatilag az Ericsson volt a vezető a fejlesztésekben. Bár néhol megelőzte egy-egy újítással - ideiglenesen - más gyártó, viszont mindig egy még jobbal rukkolt ki az Ericsson.
Például hosszú ideig a legjobb naptár az Ericsson-é volt! Az összes többi csak silány utánzata volt annak.
Szintén nagyon fontos és jó dolog volt a Profilok létrehozása, és a profil váltás. Nagyon megszerettem eme funkciót. Még ma sem érték utól eme fejlesztésben a SE telókat.
Aztán a hívásszűrés. Itt már árnyaltabb a kép, mivel hosszú ideig az Ericsson volt az egyetlen, majd a Sagem egy sokkal jobb megoldást fejlesztett ki.
Szintén hosszú ideig egyedülálló volt a fix SMS csoport képzés lehetősége is! Számomra nagyon jó volt ezen szolgáltatás. Maximálisan ki is használtam. Nagyon tetszett, hogy 10-ről 15-re bővült a csoport max. létszám kerete.
Aztán szintén csodálatos volt az, hogy a hívásszűréshez fel lehet használni a fix SMS csoportot is! Tudomásom szerint ez ma is párját ritkitó szolgáltatás.
Aztán hosszú ideig egyedül volt az Ericsson azzal is, hogy számokkal is lehetett ugrani a megfelő menü pontokra. Ma már több készülék is használja ezt a rendszert, de az biztos, hogy elsőnek az ericsson vezette be. Én például kimondottan élveztem, hogy pár szám beütésével bármikor be tudtam lépni egy-egy fontos menübe.
Na én ezen ''apróságok'' miatt lettem egyre inkább elkötelezett híve az Ericsson-nak.
Ps.: És ekkor még nem beszéltem a hosszú ideig egyedülálló automata billentyű zárról... És biztos van még pár olyan, amire elsőre nem is emléxem. -
SandorKS
csendes tag
Mivel nem a témához szorosan tartozó, ezért jelöltem Off-nak:
Én azért tettem fel a kérdéseimet, mert szerintem fontosak, és lényegre törőek! Mint vezető megszoktam azt, hogy ha valaki nem tudja megmagyarázni azt, hogy valamit miért nem akar beválalni, akkor mellébeszél, lényegtelenségre, elhanyagolhatóságra, vagy éppen ellenséges viszonyulásra hivatkozik...
Sokat elárul az a hozzállásodról, amit itt írtál:
''vegyél egy pda-t és egy nokia telefont,''.
Én felállítottam egy rendszert magamnak, amit publikáltam a Yahoo-s oldalamon (az általános részét), és a Yahoo-s SE okostelefonok listának az adatbázisában (az okostelefon kiválasztási szempontokat).
Ezek alapján én finoman azt mondom, hogy az ismeretlennel szembeni ellenkezésed mondatja ezt, és nem pedig a megfontolt érvelő éned... Pláne akkor, ha figyelembe veszed azon mondatomat, amiben írtam, hogy a féltégla óta csak SE telefonom volt (sajátban).
Szerintem az is nagyon furcsa felfogás, hogy ha valami nem tetszik nekem akkor hallgassak róla, mert ha merem felvállalni a véleményem, akkor SE ellenes vagyok, és vegyek inkább Nokia-t...
[Szerkesztve] -
SandorKS
csendes tag
45. kérdésem
Mint okostelefon vásárló megpróbáltam pár - számomra nagyon tetsző - telefon esetében 2. készüléknek például W800-ast, vagy K750-est használni. Ez a gyakorlatban nem ment. Ugyanis pár olyan kényelmi szolgáltatáshoz hozzászoktam, ami ezen telefonokra nem alkalmazható (például idő programozott, illetve adótoronytól függő profilváltás).
Gondolt-e a SonyEricsson cég arra, hogy az ilyen tevékenységet űzőknek kifejleszt egy olyan telefont, mint a Nokia 5500, vagyis egy strapabíró Symbianos telefont?
[Szerkesztve] -
SandorKS
csendes tag
Nem jó az érvelés! Mivel ha az új telefonok alapján lehetne ragsorolni, akkor jó ideje a Samsung-nak kellene vezetnie a piacon, mivel csak az első félévben több mint 40 telefont jelentett be...
Az egy másik dolog, és akár ez is lehet egy kérdés, hogy a bejelentés a valós megjelenés között egyre több idő telik el. Miért?
Például legyen ez a 44. kérdésem. -
SandorKS
csendes tag
válasz
Viktor0610 #82 üzenetére
Még egy dolog az ár/érték arány témához.
Jelenleg a piacot az alábbi cégek uralják:
- Nokia 34 %,
- Motorola 20,3 %,
- Samsung 12 %,
- LG 6 %,
- Sony-Ericsson 6 %.
Az adatokat ebből a cikkből vettem:
[link]
Márpedig ez az eredmény egyértelműen azt mutatja, hogy nemhogy bővült a piaca a SE-nak, hanem még szűkült is az Ericsson korszakhoz képest...
Kíváncsi lennék, mit tesznek ezen - elég siralmas - eredmény javítása érdekében?
Ez akár lehetne a 43. kérdés is!
[Szerkesztve] -
SandorKS
csendes tag
Számomra a W710 az R310s után egy elég gyenge produktum. Nem ok nélkül másik telefont említettem meg.
Azt csak mellesleg jegyzem meg, hogy nem mindenki fut, vagy gyalogol. Amikor például terepen vagy egy MTB géppel, akkor nem érsz rá nyitogatni egy ilyen kis telefont. Sőt az a jó, ha egyből megfogható (mont a cápa uszony volt). Nem ok nélkül használtam én is az R310s-t...
Egyébként érdemes lenne ezt is megtapasztalni. Vagyis a gyakorlatban kipróbálni. Ugyanis egy dolog a marketing duma, amit a gépek ismertetőihez írnak, és megint más a valós tapasztalat! -
SandorKS
csendes tag
válasz
Viktor0610 #82 üzenetére
1. Mi az a MOD gomb? Hol van, és mit lehet vele csinálni?
2. A hozzászólásaimban a kérdéseket azért írtam külön-külön, mert akkor jutott eszembe...
Ha ez zavaró nyugodtan töröld a hozzászólásomat! Legfeljebb nem írok többet.
Számomra is a legjobb megoldás - egyelőre - a SE, de ez nem jelenti azt, hogy ne látnám meg a hibákat, a hiányosságokat!
Az ár/érték arányban ezek szerint közöttünk nincs vélemény azonosság. Ez feltétele a fórum látogatásának? Mármint az azonos vélemény? -
SandorKS
csendes tag
42. kérdés
Megfigyelhető, hogy több fejlesztési irányzat is kialakulóban van. Ezek - a teljesség igénye nélkül - az alábbiak:
- aktív életmódra alkalmas (akár okos)telefonok (Nokia 5140, 5500),
- egyedi, bizonyos eseményre, történelmi fordulóra megalkotott készülékek (pl. Siemens S68 Deutschland Limited Edition),
- kimondottan exclusive, kis szériás, számozott példányos telefonok (Motorola V3 Naomi Campbell Limited Edition, vagy SE W300 Robbie Williams Limited Edition)
- gyerek telefonok (pl. Gigabyte Snoopy),
- öregek, rosszul látók számára tervezett telefonok (ilyen például a Fitage Katharina das Grosse).
Kérdésem a következő:
Gondoltak-e arra, hogy ezen tárgykörökben is kiadnak telefonokat?
Megjegyzem, hogy itt a SE W300-ast én inkább egy elvetélt próbálkozásnak sorolnám be, és még jóindulattal sem venném siker történetnek... -
SandorKS
csendes tag
41. kérdés
Megfigyelhető, hogy a SonyEricsson telefonok először rendkívül magas áron jönnek ki, majd igen meredek árzuhanásba kezdenek, és végül - kb. elavulásukkor - érik el a valós értéküket.
Kérdésem több részre osztanám:
a. Van-e valóban átgondolt politikája a cégnek, vagy csak a minél nagyobb haszon elve mozgatja a társaságot?
b. Készítettek-e valós felmérést arról, hogy ha telefonjaikat reális, a tömegek számára is megfizethető áron adnák, akkor mennyivel szélesebb lenne a fogyasztói terjedés, elismertség, és megbecsülés?
c. Van-e az árakra érdemi befolyása a cég Magyarországi vezetésének, vagy ezt is külföldről szabják meg?
Ez utóbbi kérdésem gyakrolatilag arra a problémára akar rávilágítani, amit több bank, és külföldi cég esetében is tapasztaltam. Vagyis a Magyar piac ismerete nélkül ráhúzzák az itteni tervekre az EU-s kliséket (vagy az Amerikait), és utána csodálkoznak, hogy teljesen eltérően reagál a népesség a többi szegmenshez képest... -
SandorKS
csendes tag
40. kérdés
A SonyEricsson-nak volt egy csodálatos készüléke, amelyik R310s néven (cápa uszonyos) futott. Valóban jó volt (eltekintve a software hibáktól és a kis kijelzőtől). Nagyon sokat bírt. Például a zuhany alatt is tudtam vele telefonálni.
Manapság ilyen készüléke nincs a SE-nak. Illetve ami van, azt is csak szűk körben (Japán), és más név alatt terjesztik. Itt konkrétan a Foma SO902iWP+-ra célzok.
Gondoltak-e arra, hogy egy valóban jó (tehát software-esen is jó, valamint strapabíró) és értékálló telefont újból kiadnak ebben a szegmensben? -
SandorKS
csendes tag
39. kérdés
Miért van az, hogy a SonyEricsson csúcs készüléke - a P990 - kommersz képfelbontással fog megjelenni (240 x 320), miközben a maga idejében a P800-as, P900-as és még a P910 is kimagaslott a maga 208 x 320-as méretével?
Én például a P990 esetében egy 240 x 640-es felbontást vártam volna el! Minium persze, mert igazából egy 480 x 640-es (VGA) felbontásnak örülnék. -
SandorKS
csendes tag
Hát egyelőre igen, de ezt a pozíciót kezdik elveszteni! Egyébként pont ezért van az, hogy az összes magán telefonom a féltégla ótta Ericsson/SonyEricsson!
Én azért veszem a bátorságot a kritizáláshoz, mert nagyon sok telefont vettem, és nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem össze.
Nekem most is Nokia akárhányas a céges telefonom, de az azért van, mert megbeszéltem a társasággal, és a többség kérésére a Nokia beszerzésére adtam ki az utasítást... Én - szívem szerint - SonyEricsson-t vettem volna, de éppen akkor volt a tömeges hibajelenség... -
SandorKS
csendes tag
Egyébként ez a lista sok telefonról gyült össze (mint látszik a listából is)!
Például sokakkal ellentétben én - bár már eladtam a K700i-t - rálátok a régebbi telefonjaim közül a működőkre, és az én 700-asom JoyStick-ja még ma is rendben működik (javítás nélkül)! Pedig akkor vettem, amikor kijött a rossz széria... -
SandorKS
csendes tag
-
SandorKS
csendes tag
A vidéki szervíz pontokra csak annyit mondanék, hogy még a pestiek sem működnek rendesen! Majd egy féléve voltam az egyik szervízben, mivel fel akartam rakni egy programot a gépemre és belehalt...
A srác, aki megnézte a gépemet, azt találta mondani, hogy beázott szerinte...
Igaz, hogy még egy laikus is látta, hogy megvan a bejelentkező képernyő, sőt a programok felsorolásais, csak a flipp kinyitásakor ráugrott egy fehér oldal, és mindent eltakart.
Sőt bejövő hívást is tudott ekzelni, cska kimenőt nem!
Ezt egy beázott telefon nem tudja! Ezt még egy laikus is ismeri... -
SandorKS
csendes tag
Azért bátorkodtam általánosítani, mert szinte a kezdetektől használom az Ericsson készülékeket!
Alapból én a Motorola Star Tac 4200, 7200, 8200-zal kezdtem (mármintt 900-on, mert egyébként volt 450-esem is), majd szolgálati készülékem a Nokia 2110, és a 2110i volt. Ezek után minden magán készülékem már csak Ericsson volt. Igaz, hogy ezzel párhuzamosan a céges készülékeim meg mind Nokia-k, vagy Motorola-k voltak.
Legutolsó készülékeim az alábbiak voltak:
- kék R310s
- zöld R320s
- bordó R320s
- zöld R320e
- T68
- T68m
- K700i
- P910i (ez van most is)!
Tehát a tapasztalataim sokkal régebbiek, mint a P910i készülékem.
ps.: Mellesleg használtam közben R380e-t is! -
SandorKS
csendes tag
Az üzemidőről annyit, hogy nekem az utolsó két telefonommaml az alábbi adatokat produkáltam:
K700i
Készenléti idő = 360 óra = 15 nap (papíron)
A gyakorlatban jó ha 4 napot tudott végig üzemelni, de volt olyan, hogy csak 2-2,5 napot bírt. Sok nyúzásra meg már az első nap végén töltőért csipogott!
P910i
Készenléti idő = 400 óra = 16,7 nap (papíron)
A gyakorlat az, hogy normál használattal 2-2,5 napot bír. Ekkor nem hallgattam MP3-at, nem füleltem be a Kíber Rádiók műsor folyamába! És WAP-zani, illetve NET-ni is csak keveset barangoltam...
Amikor elkezdek mindent csinálni, akkor rögtön a nap végére már teljesen kifexik!
hja és tedd ehhez hozzá, hogy a szabályos tréningeket mindig megcsinálom az aksival, na meg van akkufresh is. Anélkül ugyanis még a hazaérkezésem előtt kikapcsolna a telefonom ... -
SandorKS
csendes tag
válasz
Viktor0610 #60 üzenetére
Természetesen megértettem a lényeget. Én mindössze arra szeretnék rávilágítani, hogy egy irreális adat megadása miatt a többit is kételkedéssel fogadja az átlag ember!
És igaza van.
Ugyanis ha egy dologban átverhetnek, illetve a valós, reális életben nem létező, nem tapasztalható értéket adnak meg, akkor mi a biztosíték arra, hogy a többi nem hasonlóan csak labor adat? -
SandorKS
csendes tag
válasz
Viktor0610 #55 üzenetére
Itt megint csak azt tudom írni, hogy engem a többi cég terméke nem érdekel! Nem azért vettem SE-ot, mert ez egy a sok közül, és éppen akkor a polcon ez a telefon volt a legolcsóbban, hanem azért, mert értékesnek tartom, és mert olyanokat tud (vagy legalább is azt feltételeztem, hogy tudja) amik nekem megszokotttak, és kellenek!
[Szerkesztve] -
SandorKS
csendes tag
38. kérdésem
miért nem adnak a Symbian-os telefonokkal egy Task Manager programot? -
SandorKS
csendes tag
37. kérdésem
A P sorozatú telefonokban miért nincs SMS - fix tagságú - csoport képzési lehetőség? -
SandorKS
csendes tag
36. kérdésem:
Miért dedikálnak olyan adatokat, melyeket nem tud a készülék csak labor körülmények között? Gondolok itt arra, hogy például az én készülékemre 16 nap készenléti időt írtak, 4-5 óra beszélgetéssel. Miközben a valóságban 2-2,5 napot bír maximum és csak 1-2 óra beszélgetést...
Igaz, hogy ma éppen reggel vettem le a töltőről, és most este már rá kellett dugni! -
SandorKS
csendes tag
Szerintem - és ebben nagyon nem értek egyet veled - egy telefon maximum akkor lesz nőies, ha szoknyát tesznek rá, vagy púder kompakt alakban hozzák ki, illetve vibrátor formátumú, esetleg ha rózsaszín burkolatú.
A menű logikussága engem is nagyon megfogott, bár ez a logika megszűnt az okostelefonoknál. Ott teljesen más elv alapján van beállítva a rendszer. Igaz az is megszokható.
Nekem eddig kb. ez a 12. telefonom, ha az Ericsson-okat is számoljuk.
Én sajnos nem vagyok ''kiemelt'' ügyfél (a Pannon tojt rám). Én egy valódi Portans Numeri vagyok. Amúgy T-Mobile-osan. -
SandorKS
csendes tag
Szeretem a jó kérdéseket, és a jó válaszokat. Ezért örülök, hogy pár dolog felborzolta a kíber-téntádat. Tehát akkor az én válaszaim:
1. Kiadták a W800-at, sőt már a W810-et is. Majd kijött az infó, hogy lesz W 700. Ok, Ezután kiderült, hogy lesz W710 is, de közben megjelent a W300-ról szóló információ is. Szerintem ez össze-vissza kiadás... De az a helyzet, hogy szerintem már az is kaotikus dolgokra enged következtetni, hogy volt P800, majd lett P900, és utána kijött a P910. Most meg egyszer csak megjelenik (majd) a P990.
2. Engeme rendkívül hidegen hagy az, hogy a Samsung mekkora káoszt csinál. Ugyanis én biztos, hogy nem fogok Samsung telefont venni, mivel nem tartom jónak azt a típust.
3. Javaslom, hogy memó kártya ügyben nézz el erre a linkre: http://icsmedia.hu/arlistaprint.htm
Szerintem jók az árak. A ''mini'' jelzésű kártyák teljesen újak (a fejlesztésben). Ezért azokat összehasonlítani a régi párjukkal nem korrekt.
4. A Joy elhagyása már nagyon aktuális volt. Túl sok hiba jelentkezett azzal... -
SandorKS
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #40 üzenetére
Mint régi Ericsson felhasználó, nagyon sok tapasztalatot gyüjtöttem össze.
Na és mobilt is gyakorlatilag a kezdetektől használok. -
SandorKS
csendes tag
Kérdéseim:
1. Belegondolt-e abba a cég, hogy a JoyStick miatt jó pár felhasználót elveszít? Például a feleségemet is!
2. Ha már ennyire jól szerepelt a JogDial gomb (P sorozaton), akkor nem lenne-e értelmesebb azt tovább vinni?
3. Belegondoltak-e abba, hogy mennyien elpártolnak a termékeiktől a pocsék minőségű alkatrészek miatt? Gondolok itt a selejtes házakra, a rossz gombokra, a lepattogzó festésre, a kilazuló csatlakozókra, stb.
4. Miért van az, hogy állandóan pocsék software-ekkel jönnek ki a SE telefonok? Ilyenkor az embernek olyan érzése van, mintha a fejlesztők egy lakatlan szigeten lennének elszállásolva, ahova nem hallatszik az Ügyfél hangja.
5. Miért nincs SE Klub? Olyan, mint a Nokia esetében? Tagsági kártyával, kedvezményekkel, értelmes hír levéllel, javaslat tételi lehetőséggel...
6. Miért erőltetik a méregdrága Memory Stick kártyákat?
7. Miért adnak ki egy új terméket elavult részegységekkel? Gondolok itt a P910-re, amelyikbe még mindig csak VGA kamerát tettek be, amikor más telefonjaikba már 1,3 MPX-es egységek kerültek be...
8. Hogy gondolják azt, hogy kiadnak a kezükből egy okostelefont, és abban nincs benne a SE egyik legjobb dolga a Profil váltás?
9. Miért nem csinálnak többféle színben házakat a készülékeikhez? Gondolok itt például arra, hogy a P910-hez csak egy egyenszürke burkolatot lehet vásárolni...
10. Miért van az, hogy a rádiós HeadSet zsinorja olyan kemény, hogy a füldugó kiesik az ember füléből, ha elfordítja a fejét?
11. Miért változtattak a már jól bevált - 2 generációs - csatlakozási ponton? Az alsó csatlakozóra gondolok...
12. Miért van az, hogy a P sorozatban az alsó csatlakozós fülesben nem hallani a média hangokat? Gondolok itt az MP3 lejátszóra, a rendszer hangokra, stb.
13. Miért van az, hogy kezdetben - irreálisan - magas árat szabnak meg, majd - természetesen - következik ebből az árzuhanás, és ennek következtében az erkölcsi leértékelődés is?! Nem foglalkoztatnak piaci elemzőket?
14. Miért van az, hogy blútyúkon keresztül nem lehet mindent megcsinálni?
15. Miért erőltetik a Lotus Notes-os és az MS OutLook-os szinkronizálást? Miért nem lehet egy XLS táblázatba kitenni az adatokat?
16. Miért ennyire gyenge az ÜgyfélElhárító szolgálat (HelpDesk)?
17. Miért van az, hogy ha egy probléma nyilvánosságra kerül, akkor azt mondják az Ügyfélnek, hogy eddig csak vele fordult elő ez az eset? Miközben persze - az ő tudtával - mások is bejelentkeztek hasonló problémával!
18. Miért van az, hogy egy ''csúcs készüléküket'' kiadnak úgy, hogy alig van benne software? Illetve az, hogy azok jó része működés képtelen, vagy hibás. Gondolok itt a Word-re, az Excel-re (illetve ezek helyettesítő programjára). Itt elsősorban olyan problémákra gondolok mint a hibás ékezet megjelenítés (javítva), nem értelmezett függvények tömkelege, grafika teljes hiánya egy táblázat megjelenítésekor, illetve a kimentésekor meg a kompatibilitás problémája (valami programot hiányol, ami miatt nem kezeli a táblát az MS Office).
19. Miért van az, hogy csak erre a gépre alkalmas software-eket külön, pénzért kell megvenni? Miközben alap (Ericsson-ban már megszokott) funkciókat látnak el. Itt megint csak a profil váltásra gondolok, csak más szemszögből.
20. Megnézte-e valaki a naptárt akkor, amikor amúgy isten igazából fel van töltve adatokkal? Mert olyankor úgy néz ki, mint egy háborús katonai térkép tele zászlócskákkal. Van ennek a jelzés tömegnek értelme?
21. Abban az esetben, ha tudják, hogy karcolódik a kijelző, akkor miért nem mellékelnek - akár csak a törlőkendőt, ami nagyon jó ötlet volt - egy fóliát az alap csomagba?
22. Miért csak a drága pogácsával hajlandó szinkron-izélni a P910? Miért nem teszi ezt meg a régebbi kábellal? Én próbáltam, de nem hajlandó azt elfogadni...
23. A tervezőket direkt zárják el a termék gyakorlati megtapasztalásától? Ugyanis például a P900, P910 esetében sikerült egy olyan hülye helyre betervezni a kikapcsolót, hogy például szűk zsebből kihalászva a telefont az ember automatikusan kikapcsolja azt!
24. Belegondoltak-e a tervezők abba, hogy ha egy értékes telefont gagyi, kopásra erősen hajlamos anyagokból tervezik meg, akkor annak a valós értéke a tapasztalat hatására jelentősen csökken? Gondolok itt a P sorozat flipp-jére, ami olyan pocsék anyagokból van összetákolva, hogy egy idő után magától eltörik...
25. Figyelik-e a telefonjaikkal kapcsolatos fórumokat, és az ott felvetett problémákat gyűjtik-e tematikusan?
26. Tisztában vannak-e azzal, hogy a kiegészítők terén rettentő rossz az ellátás, és a választék kritikán aluli? Gondolok itt arra, hogy a hord szíj nem kapható a telefonjaikhoz?
27. Átgondolták-e a NET-es oldaluk átláthatóságát? Mert nekem, aki elég régóta használom, inkább szedett-vedettnek tűnik, semmint jól felépített rendszerezettnek.
28. Miért van az, hogy egyre nagyobb a káosz a fejlesztésben, illetve a készülék számozásban?
29. Miért nincs egy átfogó link gyűjtemény a megbízható, régi software gyártó partnerekhez?
30. Miért nem tesznek fel az ingyenes programokból párat a készülékekre (ízelítőnek)?
31. Miért nem készítenek egyedi, kis szériás változatokat (úgynevezett Limited Edition) a készülékeikből?
32. Miért vonnak ki olyan terméket a piacról, amelyik éppen megtalálta ár/érték arányát, és kezd befutni? Gondolok itt a K700-asra.
33. Miért nincs publikálva a hivatalos szervizek neve, címe, elérhetősége?
34. Miért nem fejlesztettek ki - például a P910-re - egy olyan lehetőséget, amikor is a telefonhoz lehetne venni egy DECT állomást, és a vezetékes készülék helyett is használható lenne a lakásban?
35. Miért van az, hogy a software frissítésénél - az okostelefonok esetében - a teljes software-t frissíti, és nem csak a hibás, vagy fejlesztett részt?
Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest