Aktív témák
-
fatal erorr
csendes tag
ez a topic nagyon lol :))
így fél 1kor végigolvastam az egészet... az a mercis story is nagyon tetszett de ez az AMD versus Intel round 9682 is nagy volt... na mind1 muszály megmondjam az én álláspontom hogy tényleg mindenki vegyen Intelt mert azaztán nacson cumos vas és csak leemelik a procit a polcról aztan visszadőlnek a karosszékbe és várják az új amd erőlködéseit... lol
best of :))
''milyen jó is lenne abbahagyni minden fejlesztést ... (pl. gyorshajtás sem lenne, ha mindenki Ford-T modellel járna ''
hát igen nemrég volt balesetem :)
''Hogy a cikkhez is hozzászóljak a képen nem a Tejas van hanem az új tokozású Prescott ami a tervek szerint 4.2Ghz-ig fog nyújtózkodni ''
pff
egy szónak is száz a vége mindenki legyen elégedett éljen az intel éljen az amd éljen a világbéke !! :)
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged