- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaralasptt
csendes tag
válasz
bulba_220 #52 üzenetére
a flatout telleg kurva jo /ilyen szempontbol is. amikor felraktam egyhuzamba toltam vegig az elso reszt, nekem annyira bejott
/.
az optimalizacio kicsit trukkos dolog, raadasul kelloen magas szintu programfejlesztes eseten kicsit nehez is ertelmezni (nekem ez a fogalom nem azonos a bugfixalassal es a megfelelo rendszertervezessel)
Manapsag a legtobb jatek keszitese soran egy rakas kulso fejlesztesu sw-t is felhasznalnak /gyakran a komplett jatekmotor es a feljesztokornyezet is licenszelt/, ugyhogy ez mar onmagaban is eleg sok dolgot el tud donteni. pl.: nem tudom, hogy a komplett forrast oda szoktak-e adni, vagy csak support van meg api doc. Ha mindenbe bele is tudok nyulni, akkor az se biztos, hogy a kovetkezo verzioval kompatibilis leszek, akkor meg lehet merge-olni a kodot.
Ha meg valaki sajat motort fejleszt /mert annyira ujszeru a jateka, hogy a meglevok nem alkalmasak vagy egyeb okbol/, akkor vagy soha nem lesz kesz, vagy ha megis, akkor orul, ha egyaltalan lefordul a cucc. Ehhez jon meg a hataridok nyomasa /karacsony stb./, meg a folyamatosan erkezo ujabb ficsor requestek /legyenek benne dx10-es effektek; meg rpg szeru elemek; meg videochat stb./
Ha meg elkezdenek csuszni az egesz eleg mely szarra valtozhat:
-elavulo jatekmotor
-a coderektol kezdve a managment-en at mindenki kurvara fogja unni a projektet
-hosszab csuszas alatt kulcsemberek tavozhatnak a projektbol
-raadasul senki nem fizeti meg a plussz munkat, vagy csak nagyon kozvetett modon /halas rajongotabor vs. ugyanannyi eroforrasbol ket szarabb jatek, ami tobb penzt hoz/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest