- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
nyaralasptt #35 üzenetére
Gothic sorozat van történet és érdekli az embert mit is visz végbe.
CnC és egyébb RTS- hardon eleve nem kezdek mivel annyira scal a gép,hogy beveheti...
anno kiprobálltam egy öreebb gamenál...gépnek kiépitve mindene Te meg a 0-ról épitkezel... ha nekik ez az AI akkor
Myst az elvont gondolkodást erősitette de jo volt
nicns játékélmény mostanság....kalandjátékok kihalnak mert ugye 3D mindenhol....amikor az igai kaland gamek rajzoltak voltak..Broken Sword 1,2 -
Allien
veterán
válasz
nyaralasptt #23 üzenetére
Na ja. Ennek már fele se tréfa! A BF2 egy nagy rakás tehénfekália! Mondja az, aki játszott vele (tehát én pl) nem keveset, multiban, klán warrokon. A progi készitőit nyugodtan lehettne likvidálni, bár, valszeg inkább ezt a szenny összegányolt játékot a marketingeseknek köszönhetjük. Aki nem értené, annak hozzáteszem, hogy annyi pecst hoztak ki hozzá, hogy az már undorító (béták nélkül asszem 9 darab eddig)! De, ha tanultak volna a hibáikból! De NEM!
Eladták ''nekünk'' a Bf2142-t (nem is beszélve arról, hogy nem a BF2 volt az első a sorban, ugyebár)! Ami szintén össze van gányolva, ennyi!
-
Horbal
őstag
válasz
nyaralasptt #23 üzenetére
Ma is vannak jó játékok csak a legtöbből hiányzik az átütő ötlet...és egy butuska 1-2 órát eltöltök vele játékért nem adok ki több 100k gépre.
Abból amit írtál:
Oblivion sztem elég vontatott, bár szép, akkor inkább Gothic de abból is a II volt a király
Fable nagy király
C&C 3 ne haragúdj de szvsz e rakás xar, semmi hangulat, semmi kihívás hárdon lazán végigtolható, ratyi videjók, első 3-at néztem meg kb a többi kapta az ESC-et...
WOW más tészta...de király
BF nekem nem jött be egyik sem max hálóban...
FEAR nála jobb nincs (nekem)
WARHAMMER 40K (abszolút fíling, egyszerűen kikapcsol)
Most egy Overlord nevű kissé más értelmezésű RPG-vel tolom elég jópofa, de 2-3 óra után már ez is fáraszt...kicsit
Szal nem a játékok kivitelével van a bajom, hanem a mögöttes tartalommal, jó tudom nem az én (mi) korosztályomnak készülnek alapból, de akkor is, szvsz egy pár óra alatt, minden nehézség nélkül végigtolható gáma, amihez semmit nem kell gondolkodni, vagy ügyesnek lenni az nem gáma...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest