- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
kamikaze boci #8 üzenetére
Amikor a merci a osztályról kiderült a bukta, akkor ők is fizettek, mint a katonatiszt.
-
bambano
titán
Ebben nem feltétlenül értünk egyet. Ha én meg akarnék tanulni c#-ban .net-et vizuálni, az misi körüli cehh lenne nekem. Megveszem az xp-t, 30-40 rugó körül van oem-ben és nincs benne semmi. Office 80-180 rugó körül kiadástól és kedvezménytől függően. Nekem drága. Ez alól az sem menti fel, hogy én is tudok sokkal vaskosabb összegbe kerülő dolgokat.
Offtopic:
New York, felhőkarcoló tetején kocsma. Két részeg magyaráz egymásnak. Az egyik felugrik, ablakon ki, körberepüli az épületet, visszaül. Másik is felugrik, ablakon ki, jó nagyot zuhan, sziréna, mentők, rendőrség. A zajra előkerül a másik csapos, megkérdezi, mi ez a ribillió. Mire az első: csak a szokásos, szupermen megint berúgott és szivatja a népet... -
bambano
titán
hányszor is tiltakoztak a microsoft hívők a monopolista vádak ellen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest