Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Aktív témák
-
Macc
aktív tag
válasz
TheVeryGuest #2 üzenetére
iPod-ot nem is ezek miatt a feature-ok miatt vesznek, ezek csak extrak. Ez olyan, mint mas lejatszojan peldaul a digialis fenykepezo beepitese: ocska minosege van, gyakorlatilag hasznalhato kepet nem tud csinalni, ha mar megvan a geped, esetleg hasznalhatod. (bar mig ez utobbi jelentosen novelheti az egyseg arat egy gyakorlatban csak poenkodasra hasznalhato funkcio miatt, addig az elobbinel ez egy software funkcio, ami nem dragitja a hardware-t)
-
Macc
aktív tag
mar meg is jelentek: [L]http://www.apple.com/[/L]
Szerintem szepre sikerult... Gondolkozom az ujitason:)
A Memoriakartyas dolog tok felesleges szerintem, mert van ''adapter'' hozza, es hogy nezne mar ki, ha lenne rajta 3-4 kartya slot? En spec a cserelheto akkut sem hianyolom hozza. $50-ert rendelek hozza ujat, es 1,5-2 evente szivesen szetbontom a csere miatt (vagy aki nem akarna, annak a szervizben megteszik). Raadasul az arakat is szepen levittek: $300-ert 20GB az nem rossz ar. Es kulomben is, az iPod az iPod! -
TheVeryGuest
senior tag
Azt nem tudom, hogy ez a speedup/slowdown feature ki a f...nak kell. A Creative már nagyon régen nyomja, de eddig egyszer próbáltam ki. Persze, persze nyelvtanulás, meg dalszöveg dekódolás, de ezek miatt aztán senki sem vesz iPodot. Szerintem az említett featureöket nagy valószínűséggel bele lehetett volna nyomni a régi modellekbe is, csak ki akarják kényszeríteni a generációváltást.
Közben az olyan feature-ök, mint a fényképezőkkel való összeköthetőség elsikkad. Meg a cserélhető akku. Pedig az jóval hasznosabb. -
twollah
nagyúr
Eleg korai ez a hir meg.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest