Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örülök, hogy vannak olyan emberek, mint te, akik egészségesen gondolkodnak. Sok szempontból ez a jövő. Nem rábeszélni akarlak a toronyra, mert persze, valóban sugároz, még ha kis mértékben is.
Abban viszont teljesen igaza volt másnak, hogy ha egy másik ház tetejére rakják, negatívabb hatásal lehet rátok. Nem tudom, milyen sugárzási szöggel rendelkezik egy ilyen antenna, de lokátorműszerész az eredeti végzettségem, amiből annyira még emlékszem, hogy sugárzási irányban közelről veszélyes, távolról (katonai lokátornál, ami jóval erősebb pár tíz méter) már nem. Azért egy macska egy órás közvetlen sugárzás után nem bírta sokáig, csak pár napig. Ezt kapjuk mi nap mint nap, csak kis dózisban...
Szóval engem nem zavarna egy torony, de teljesen megértem azokat, akiket irritálna.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A modern világ távközlésének elengedhetetlen kellékei sokak szerint „szennyezik” a látképet.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest