- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus33
tag
Télleg
Olyan böngésző mellé ültem, amelyik nem töltötte be a külső weboldalra linkelt képeket, és csak az jelent meg, hogy ''[kép]''. Sry.
Bolond ember - végül is lehet hogy fotosopolt kép, ha te nagyon értesz hozzá, és ezt mondod, akkor biztos van rá okod. De a szövegből kiderül, hogy az négy db grafikus mag egy-egy nyákon, de csak két csatlakozóval. A legalsó nyák szerintem azért nem csatlakozik, mivel az a felette levő nyák oldalbordája. -
lapa
veterán
lehet értetlenül írtam... arra gondoltam, hogy a vga proci is felfelé nézzen, mint a proci. ezzel meg kevés low-profil pci kütyüvel az egész cucc laposan tartható és lehet egy nagy lapos bordát rakni fölé a lappal egy síkba. persze a vga proci valszeg magasabban lesz mint a cpu, de az megolható vmi réztömbbel. egy atx lap méretű borda hosszanti barázdákkal szerintem simán elvisz egy komolyabb konfigot, főleg ha állítva van. az más kérdés honnan szerez az ember réztömböt meg atx méretű alubordát...
sőt ha már lúd legyen kövér: vastagabb alutömböket rakva a cpu-kra a bordát még kuszomizálni is lehetne, hogy a lemezei az alaplap felé nézzenek. egy 25*30*15 cm-es kocka, ami kéményként műxik. az lenne az igazságos.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest