- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
lehet értetlenül írtam... arra gondoltam, hogy a vga proci is felfelé nézzen, mint a proci. ezzel meg kevés low-profil pci kütyüvel az egész cucc laposan tartható és lehet egy nagy lapos bordát rakni fölé a lappal egy síkba. persze a vga proci valszeg magasabban lesz mint a cpu, de az megolható vmi réztömbbel. egy atx lap méretű borda hosszanti barázdákkal szerintem simán elvisz egy komolyabb konfigot, főleg ha állítva van. az más kérdés honnan szerez az ember réztömböt meg atx méretű alubordát...
sőt ha már lúd legyen kövér: vastagabb alutömböket rakva a cpu-kra a bordát még kuszomizálni is lehetne, hogy a lemezei az alaplap felé nézzenek. egy 25*30*15 cm-es kocka, ami kéményként műxik. az lenne az igazságos.
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
részemről leginkább annak örülnék, ha a tárgyalt kártyát még el lehetne fordítani 90 fokkal vissza. akkor a proci is meg a vga is egy irányba állna és lehetne rá jó kis közös bordát rakni. abban azért lenne ráció. eddig ugyebár nem volt ilyen kártya (meg emiatt nem fogok nv-t venni) meg hajlítgatható agp-csatolót se láttam még mo.-on.
ilyen formában persze még mindig csak pár elborult barkácsember örülne a dolognak, de a marketing nagy úr, állítólag még a ph! is cikkezett az új kártyákról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Opel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest