Keresés

Aktív témák

• kamikaze boci

őstag

válasz Sixkiller6 #1 üzenetére

Azért válasz, mert nem tudtam simán hozzászólni.

Korántsem néz ki olyan jó, mint ahogy az a kép sugallja. Itt van piciben, de nem shop-olva: [L]http://www.razerzone.com/viper.htm //L] Kíváncsi vagyok, elég lesz-e. Az előző Razerek szerintem sokat köszönhettek a formának.

Azt hittem, hogy a Terratec megvette a teljes céget, ezzel szemben megint Karná-s.Nagyon remélem, hogy ez a nem a gagyi anyagminőséget, és konstrukciós hibákat jelenti majd, mint ahogy például a Boomslang 2000-nél.

Viszont úgy tűnik, végre valóban ergonomikus. (Szemben az előddel, ami véleményem szerint a rágcsálótörténet ''legálergonómikusabb'', ''olyan, mintha, de mégsem'' eszköze volt.

• Efreet

senior tag

válasz Sixkiller6 #1 üzenetére

''Able to work on almost any surface, the mouse has a small, red light-emitting diode (LED) that bounces light off that surface onto a complimentary metal-oxide semiconductor (CMOS) sensor. The CMOS sensor sends each image to a digital signal processor (DSP) for analysis. The DSP, operating at 18 MIPS (million instructions per second), is able to detect patterns in the images and see how those patterns have moved since the previous image.''

''At its current peak speed of 66 MHz, the Intel486 DX2 CPU executes up to 54 MIPS''

vagyis az egér DSP-je (ez épp egy MS intellimouse) 18 MIPS, a DX2-66 54 MIPS...

[Szerkesztve]

Aktív témák