Keresés

Aktív témák

• khalox

őstag

válasz Gaius #28 üzenetére

Így van. Ezért kár is vitázni rajta.

Nálam legalábbis az a vezető, amelyiknél ''be bírok menni a PC-közértbe és le bírom emelni a polcról''.

• Petya

tag

válasz Gaius #24 üzenetére

Ha te nem láttál olyan tesztet akkor nem tudom hol nézted mert fullra van velük a net (sok-sok játékkal tesztelve). Azonkívül nemcsak ''nVidia-csicska'' oldalakon volt jobb. De ezek szerint akkor már majdnem mindenki az. És ehhez nagyban hozzájárul hogy most dobta ki az nVidia a detonator FX-et, ami ugy tűnik az első detonator driverhez hasonló nagyon komoly előrelépés mert a gagyi FX5800 is azért megdomborodik alatta.

Na ezek után mondja valaki hogy nem vagyok nVidia fan. Pedig már gondolkodtam egy natúr R9700-ban. De hála égnek van ismét stabil nVidia kártya.

Aki a grafikonoknál többet lát az meg a szövegből ugyis látja mennyire kamu egy oldal vagy tényleg tudnak is valamit.

Ne hasonlítsátok már ezt a szituációt az első FX kamu tesztekhez amiken csak röhögni lehetett és mindenki sejtette hogy sántít a kártya a 128 bites memóriavezérlő miatt.

• e-biza

őstag

válasz Gaius #11 üzenetére

''MAjd meg kell nézni, hogy ha felnyomjuk az élsimítást és az anizotróp szűrést (ami alá én már nem adom, tekintve a 9700-es tudását), akkor is megállja-e a helyét az Nvidia......''

Ezt gondold át újra :)

dok: én is szeretem a hardocp-t de kinek mi az autentikus. szerintem petyának inkább az anandtech, mert ott gyöztes az nvidia. a nagyobbik gond, hogy újabb tesztek már nem fognak kijönni a nagy oldalakon, mert mit teszteljenek még1x? Söt ha most lefizették ökte a jobb eredményért nem valoszinü hogy utána lehuzzák saját magukat. A köv kártya teszteknél sem fogják újracsinálni, egyszerüen beirják, hogy doom3: 1234 FPS (a régi teszt eredményét). :( elszomorit engem ma minden. Talán új driver esetén, ha az nagyobb eredményt hoz, de az nvidia tegnap adta ki a drivert ami 30%al gyorsabb - és ezzel teszteltek a legtöbb helyen (x-bit labs tudtommal éppen nem, de toms és anand igen)

Aktív témák