Keresés

Aktív témák

• Petya

tag

válasz Power #8 üzenetére

brrr... nem értem. ''Ha az 5900-as egyértelműen gyorsabb lenne, akkor szerinted nem gyorsítana az ATi?''

Gyorsabb és gyorsit is az Ati. Nagyon helyes de az előző hosszászólásomban idézett állítás akkor sem igaz.

nV nem képes nagyot dobni? Ez a nagy dobása most. Szarból aranyat varázsolni - már elnézést.

Legjobb tudomásom szerint azért nem jelenik meg az R400 mert bevár egy-két későbbi technológiát. És együtt fog megjelenni ugye (vagy nem) az NV40-el. Ha nem lenne gyorsabb az 5900 akkor nem lenne szükség 360-ra.

Szóval hol itt a gond?

A tesztelők tapasztalata hogy az új driver enyhén bugos és lassabb a régi drivernél. Anandtechen képet is láthatsz róla ahogy átlátszanak a fények a takaráson.

Ennyire azért nem kéne elfogultnak lenni egyik gyártó irányába sem. Vagy fáj hogy pillanatnyilag az nV van elöl? tudod a betonba...

• e-biza

őstag

válasz Power #8 üzenetére

Az r400at szerintem nem azért nem dobják piacra mert az nv sem, hanem mert még nincsenek vele készen. De ezt lehet csak én gondolom igy, titokban már régen készen vannak vele :))

A driverhibára annyit lehet mondani, hogy minden gépen máshogyan viselkednek a programok, igy lehetséges hogy az ATI új drivere nem minden gépen u.olyan ''jo'', de manapság miben nincs bug? :)

Aktív témák