- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
engusz
veterán
válasz
loszerafin #30 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné! A bekapcsolás utánni azonnali működést te is megtudod valósítani. Be kell állítani a BIOS-ban, hogy a suspend a ram-ba történjen. Ilyenkor bekapcsolás után rögtön a Windows (vagy akármilyen másik) oprendszer tárul eléd.
Csak arra kell vigyázni, hogy ne legyen áramszünet vagy a gépet ne húzd ki a konnektroból. :) -
engusz
veterán
Grafikus boot-on azt értem, hogy kis képekkel és egyéb ikonokkal tarkítva írja ki a processzor órajelét és számolja le a memóriát. Szép, igényesen elrendezve.
Ha jól emlékszem, akkor az az Epox kiírta az IDE-s eszközöket is. Jópofa lenne, ha megtenné ezt a hőmérsékleti adatokkal és a ventilátor fordulatszámával is.
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
Ezek olyan hülye vagy extrém igények, hogy csak nekem juthattnak az eszembe? Azt tudom, hogy némelyik alaplap rendelkezik MyLogo és hasonló nevű szolgáltatással, de ezzel az újfajta BIOS-szal lehetne szabvány. A grafikus boot pedig már volt valamelyik Epox, Socket 370-es, DDR-es lapon.
Remélem, hogy olvassák ezt a fórumot és megsajnálnak engem. :) -
engusz
veterán
Hiányolom, hogy a bizonyos beállításokat nem lehet elmenteni, majd sémaként beállítani az éppen aktuálisat. Aztán pl jó ötlet lenne a CPU beállításainál, hogy kiírná az aktuáli AGP, PCI sebességet a memória sebességgel együtt. Tuning előtt pedig a várható értékeket.
Sokkal jobban tetszene az egész, ha egy kevéske grafikát vinnének bele. Valamint a boot kép is jó lenne, ha szélesebb körben elterjedne. Esetleg a grafikus boot-olás! Egyszer egy Epox lapon láttam ilyet! -
engusz
veterán
Nem teljesen mindegy, hogy ki fejleszti azt az átkozott utódot? Rengeteg funkciót hiányolok a mostani BIOS-okból. Látok arra esélyt, hogy ebben az új fejelsztésben egy része benne lesz...
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest