- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
ahogy én tudom, azt a bizonyos linuxot azért a hardver bizergálásával rakják fel a dobozra, szóval ennyi erővel lehetne mondjuk egy apple oprendszerét is felgurítani rá, vagy mondjuk a c64es bézikjét... erősen sarkítva persze.
még annak idején egyébként lehetett hallani olyan pletykákat, hogy kapus béla bácsi feldobott egy millát jenki valutában annak, aki hardveres nyúlkapiszka nélkül, csak szoftveresen linuxot rak fel a dobozra, bár nem tudom, mi igaz ebből, de azért jópofa dolog... :D aki meg látta tegnap a pirates of the silicon valleyt a viasaton, és mellérakja a hírt, hogy bios helyett efit akar az ms plusz még mellégondolja az ms dzsójsztíkot, ms patkányt, ms bill.t, ms hálózati elosztót (220ast, nem routert), meg az ms windoze-t, akkor eléggé csúnya jö9vőkép kezd majd el kibontakozni lelki szemei előtt... mint anno 1984ben... :F
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest