- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
EQMontoya #20 üzenetére
Ilyen laptopot nyilván azért vesznek, mert nem elsősorban irodában használnák kódolásra, hanem esetleg szabadtéren, visesebb környezetben (mondjuk vízügyesek) használnák, azok meg nem hardcore kódolni szoktak.
Aki meg igen, annak nem okoz feltehetően komoly mentális törést, hogy saját magának kell beletennie egy plusz 512-es, vagy 1gigás modultVagy akkor az lenne a probléma, miért van benn 2*512, jobb lenne ha 512 mellé tehetnél bele 1 gigást, stb.
pl a fejlesztő rokon laptopjában 1.73as Intel M van, 1g-vel természetesen, és több, mint 1 éve vette.
Én meg láttam már többéves p3-as szervert 4 giga rammal, most akkor általános, hogy mindenhez kell 4 giga manapság?Akinek kell beleteszi, ennyi, az a nem értenek hozzá dolog kicsit erős.
-
törölt tag
válasz
EQMontoya #12 üzenetére
256 tényleg kevés (nekem is még csak annyi van a notiban, gyüjtögetek egyelőre), de 512 már elég szokott lenni a winnek normál használatra, és azért ezt a notit nem játékra csinálták. Azt meg kötve hiszem, hogy a gyorsabb proci miatt winnek kedve támad többet swappelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest