- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
Én a magyarországi raktárkészletre gondoltam, tudok nagykeről ami viszont csak a ''legjobban fogyó” típusból szerezz be többet(nem szívesen raktározz) egyébként mindig megrendeléses(külföldről, brókerektől) alapon továbbítja a kiskereknek. Gondolom, ez alapján kisker se nagyon halmozz fel nagyobb mennyiséget! Vannak nagykerek, ami pár termékre centralizál, ebből raktározhat nagyobb mennyiségben!
Viszont „ha” igazam van, miért is még mindig a régi áron árulják nálunk?
1: Potenciális, magyarországi vásárloknak a többsége nincs tisztábban azzal hogy AMD csökkentette világszerte az árait, a laikus vásárlóknak megpróbálják a régi áron eladni
Nincs igazam:
2: Nagyobb mennyiségkészlet lehet az országban, amúgy se túl jövedelmező ág mostanában a Hardverkereskedés(túl terített a piac)
Én inkább az első pontban hiszek…
Na lehet hogy túl sokra sikerült, bocs ha valakit zavar mert esetleg nem ide való! -
L3zl13
nagyúr
''ha en kereskedo vagyok''
Szvsz ha az lennél, akkor nem hinnéd azt, hogy ez ilyen egyszerűen megy.
Bár a kiskerek jó része szinte nulla készletet tart, és csak rendelésre hozat mindent a nagykerekből, a nagykerek kénytelenek álandóan készleteket tartani az állandóan fogyó termékekből..
És mivel a beszerzési idő több hét, ezért nem lehet pontosan kiszámolni, hogy mi mikorra fogy el. Vagy ha akkor adná le az új rendelést, amikor az előző elfogyott, akkor hetekig nem lenne neki az adott cikkből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest