- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Vazz, ha minden igaz a héten jön a nagykerbe S939 X2 3800+ 28K-ért (tálcás). Pénzt még nem tom honnan kaparom össze, de asszem beújítok egyet.
-
Alul írja frankón, hogy 1000db-os megrendelésnél nagykerárak vannak, hát akkor ide azt az ezrest, egyet megtartok, csak el kell adnom a maradék 999-et
.Ha kell valakinekszóljon, én jegyzem és ha eljutunk 1000-ig akkor rendelem a cuccot
-
Calibos
addikt
Én a magyarországi raktárkészletre gondoltam, tudok nagykeről ami viszont csak a ''legjobban fogyó” típusból szerezz be többet(nem szívesen raktározz) egyébként mindig megrendeléses(külföldről, brókerektől) alapon továbbítja a kiskereknek. Gondolom, ez alapján kisker se nagyon halmozz fel nagyobb mennyiséget! Vannak nagykerek, ami pár termékre centralizál, ebből raktározhat nagyobb mennyiségben!
Viszont „ha” igazam van, miért is még mindig a régi áron árulják nálunk?
1: Potenciális, magyarországi vásárloknak a többsége nincs tisztábban azzal hogy AMD csökkentette világszerte az árait, a laikus vásárlóknak megpróbálják a régi áron eladni
Nincs igazam:
2: Nagyobb mennyiségkészlet lehet az országban, amúgy se túl jövedelmező ág mostanában a Hardverkereskedés(túl terített a piac)
Én inkább az első pontban hiszek…
Na lehet hogy túl sokra sikerült, bocs ha valakit zavar mert esetleg nem ide való! -
L3zl13
nagyúr
''ha en kereskedo vagyok''
Szvsz ha az lennél, akkor nem hinnéd azt, hogy ez ilyen egyszerűen megy.
Bár a kiskerek jó része szinte nulla készletet tart, és csak rendelésre hozat mindent a nagykerekből, a nagykerek kénytelenek álandóan készleteket tartani az állandóan fogyó termékekből..
És mivel a beszerzési idő több hét, ezért nem lehet pontosan kiszámolni, hogy mi mikorra fogy el. Vagy ha akkor adná le az új rendelést, amikor az előző elfogyott, akkor hetekig nem lenne neki az adott cikkből. -
voronoi
tag
Ebben a ''azert nem csokkentik az arakat, mert csomo raktarkeszletuk van, amit el akarnak adni, majd ha az elfogy akkor'' dologban azt nem ertem, hogy az intel is meg az amd is csillio ideje elmondta melyik naptol melyik proci lesz olcsobb, meglepeteskent ez embert nem erhetett. Akkor mi az, hogy raktarkeszlet??? Ertelmezhetetlen a fogalom, akkor ha en kereskedo vagyok az arcsokkentes napjara fogy el az utolso darabom azt ennyi. Aki ezt jo kozelitessel nem tudja megoldani ne kereskedjen hanem mondjuk menjen peknek.
-
bnss
veterán
Üdv!
Ezen a héten szerettem volna megrendelni az új konfigom, de egy ismerősöm lebeszélt róla, mert azt állította, h AMD CPU-k terén egy héten belül még egy 10-20%-os áresés várható.
Erről tud vki infót?
Köszi előre is! -
fueled18
tag
engem az intel nem érdekele.
Az is jó valamiben, az amd is jó valamiben, de amire én használom majd a gépet, ahhoz elég az amd is, nem beszélve arról,hogy elég olcsó lett az amd procik ára, az intelnke a új prociai meg még elég drágák és szentem egyhamar nem fogják levinni az árát. -
krokk
senior tag
én még várnék picit
lehet még esni fognak
meg kiderül még mi lesz az intel oldalon az árakkal. én most tuti nem újítanék be. de lehet én vagyok hülye
viszont azt néztem hogy egy új intel lapba belemennek az elözö procik az s775ösek abból venni kell egy egy olcsó celeront 12e körül és egy új alaplap aztán utána vehetsz bele később durvább dual core-os procit.
semmit nemtok normálisan leírni...
[Szerkesztve] -
fueled18
tag
hi all !
szerintetek érdemes most megvenni az am2-es procit vagy vegyek inkább 939-es cuccot?? Most fogok s478-ról váltani
már van 21200Hufért amd athlon 64 AM2 3200+-os(dobozos)
vélemény??? -
kerjani
aktív tag
Azta!
Athlon 64 X2 4600+ S939 BOX Manchester már csak 66kért!!!
[link] -
PPSH
őstag
ha most kaphato lenne dual 939-es alaplap amibe belemenne 2*939-es processzor akkor siman vennek bele 2*4000+-os processzort 53 e ft-ert/db
-
bnss
veterán
válasz
Tibicsoki82 #244 üzenetére
Pedig jó ár volt!
A ''rendes'' árához képest ismét egy érdekesség: [link]
Ennyiért már ezt venném! -
lúzer
veterán
válasz
Tibicsoki82 #244 üzenetére
Bocs, mi a link?
-
bnss
veterán
Üdv!
Tetszik az a 35k-s X2-es, csak az a kérdés, h ez reális ár? -
dany27
őstag
na kijött a conroe alias ''pondró''
mikor lesz má végre olcsóbb az amd X2 3800+ socket
am2?? -
Crowbar
csendes tag
eddig úgy terveztem, intelt veszek... de ezek után.. karácsonyra megajándékozom magam egy szuperolcsó x2vel
amd
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
Oliverda #235 üzenetére
Én biztos vagyok benne hogy elírás, összekeverték minden bizonnyal a sima 3800+-szal, főleg hogy az am2 verzió drágább, mert elvileg egy árban kéne legyenek. De még az am2-es ára is irreális kissé szerintem. Mindenesetre jó volna ha tévednék.
szerk: Megérdeklődöm majd tőlük én is.
[Szerkesztve] -
Oliverda
titán
válasz
Tibicsoki82 #234 üzenetére
Holnap bemennél nekem megkérdezni hogy ez ugye nem csak elírás-e, illetve a rendeléstől számítva mennyi idő alatt jön meg?
-
Oliverda
titán
A második boltot érdemes nézni....: [link]
-
dany27
őstag
válasz
Oliverda #229 üzenetére
hali
köszi de én olyanra gondoltam ahol egy oldalon össze van szedve hogy melyik boltban mennyi az ára az am2eseknek. a kikerárak.hu az nem jó mert nagyon kevés am2es van rajta.
valami más ilyen oldal nincsen??
előre is thx.
szerintetek az árcsökkenés után 40-42kból milyen am2 amdt tok venni?? kiskerben. -
dany27
őstag
hali
valaki mondjon már egy olyan oldalt ahol folyamatosan nyomon tom követni hogy hol mennyi az am2esek ára.
olyasmi kéne mint a kiskerarak.hu
de az nem jó mert ot csak allig van am2es cpu -
Oliverda
titán
válasz
greatchaos #218 üzenetére
Ez az ár honnan jött? 19K BRUTTÓ a tálcás 3200+ kiskerben.
-
Calibos
addikt
Mi boltjaink mikkor álnak át az új árakra?
-
slayer006
addikt
válasz
hahaha ...
-
Savage5
senior tag
Na b..., és nekem meg most kellett elherdálni a pénzt más hülyeségekre...
.
Még pár hajszálam megőszült.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
LOL
-
greatchaos
addikt
ez nagy csapás az intelre... hogy egy belépő szintű proci, A64 3000+ 22-24k körül mozog, és ehhez képest hol van az intel ára???
de megérdemlik, mert a mi barátunk az AMD -
dokesz007
aktív tag
Hát ismerve a magyar piacot, majd akkor lesz nálunk listaáras egy proci, ha a kormány felére csökkenti a saját fizetését!!!!
Ki kell menni Ausztriába, ott hamarosan jön az olcsó AMD, jah Bécsbe oda-vissza vonatjegy első osztályú osztrák kocsiban 7900ft....(szerintem önmagáért beszél)
pl Sony TFT amit kinéztem magamnak annó, nálunk még mindíg 182 ropi, ez is beragadt raktárkészlet, hát haljanak meg, kint már 75e körül dobják utánad...
JAH,
a dolláros árak nálunk váltanak euróra+20% ez+10%az+120% amaz szívjál mert magyar vagy árképzés
[Szerkesztve] -
Antee
tag
AMD Athlon64 3800+
Socket 939, Venice mag 9 db3.372 Ft
(2.810+Áfa)
ez a nemmindegy! -
he7edik.
addikt
''AMD Athlon 64 X2 4600+ (939pin) Processor Manchester (PIB) 55 330 Ft''
Szerelmes vagyok -
Calibos
addikt
Akik régi áron szerezték és jelenleg itt árulják az AMD procikat, azok nagyot buktak
Micsoda árak -
zso73
veterán
És most melyiket a leg érdemesebb megvenni? Kb 25 e Ft-om van rá. És egy Asrock Dual sata lapba lesz.
-
sczholl
tag
AMD Athlon 64 X2 3800+ (AM2) Processor Windsor (PIB) 35 090 Ft AMD Athlon 64 3800+ (AM2) Processor Orleans (PIB) 25 670 Ft Miért van ekkora különbség a két processzor ára között?
-
R3plica70
aktív tag
Én sem tudom, hogy ezek a végleges árak-e...biztos lesz még olcsóbb, de nekem így is leesett az állam mikor megnyitottam a listát
2 hónapja eladtam a gépem és azóta vegetálok gép nélkül várva az áresést ill a conroe érkeztét. Szeretnék már végre tisztán látni, hogy melyik platformot lesz érdemesebb megvennem, és s olvasva a fórumokat nem csak én vagyok ezzel így
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest